Samsung J5 2016 için ROM önerisi

mettozbey

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Telefonum J5 2016 (J510fq) 16 GB hafızam var ve bana yetmiyor, sistem uygulamaları 7GB yer kaplıyor.
Hangi ROM'u kullanacağımı ve nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Android 7 tabanlı stock ROM'u rootlayıp sistem uygulamalarını silerek kullanmanı öneririm.
Ya da hafıza kartı varsa buradaki kodlarla dahili hafızaya çevirebilirsin.

Şimdi @Umut Nas olsaydı size daha iyi yardımcı olabilirdi. Kendi deneyimimle şöyle söylemek istiyorum. Şu anda baktığımda Resmi olan Custom ROM sizin cihazınız için yok.(Kısa özetle internetteki herhangi bir ROM cihazın kalıcı kapanmasına sebebiyet verebilir ondan dolayı öyle dedim.) Bundan dolayı sorumluluk ne ben ne de forum kabul ederiz. Custom ROM yüklerseniz bile telefonun çoğu özelliği kendiliğinden siliniyor. (Samsung uygulamalarını bir daha kullanamazsınız) Yetmiyor yanlış hareketinizle IMEI silme olasılığınız var. Ondan dolayı pek öneremiyorum.

O zaman ben root atmalıyım ama root için ne kullanacağım.

Geliştirici seçeneklerinden bootloader unlock açılır sonra heimdall ya da odin ile TWRP flashlanır.
Hafıza kartı almanı öneririm.

Son düzenleme:
Ben Odin'den TWRP yukledim ama bir türlü TWRP mod giremiyorum kombinasyo nasıl olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…