E Emirhan0Yl Picopat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Custom ROM buldum. LineageOS ancak Odin ile kurmayı denediğimde dosya .tar uzantılı olmadığı için kullanamıyorum. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2024
Custom ROM buldum. LineageOS ancak Odin ile kurmayı denediğimde dosya .tar uzantılı olmadığı için kullanamıyorum. Ne yapmam lazım?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.190 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 8 Haziran 2024 #2 Emirhan0Yl dedi: Custom ROM buldum. LineageOS ancak Odin ile kurmayı denediğimde dosya .tar uzantılı olmadığı için kullanamıyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... TWRP kurup. TWRP üzerinden flashlican.
Emirhan0Yl dedi: Custom ROM buldum. LineageOS ancak Odin ile kurmayı denediğimde dosya .tar uzantılı olmadığı için kullanamıyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... TWRP kurup. TWRP üzerinden flashlican.
E Emirhan0Yl Picopat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: TWRP kurup. TWRP üzerinden flashlican. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım twrp yi telefonamı bilgisayarımı kuracam
Heribert Yavuz dedi: TWRP kurup. TWRP üzerinden flashlican. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım twrp yi telefonamı bilgisayarımı kuracam
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.190 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 8 Haziran 2024 #4 Emirhan0Yl dedi: Nasıl yapacağım TWRP'yi telefonamı bilgisayarımı kuracağım. Genişletmek için tıkla... Odin'den AP bölümüne atıcan. Auto reboot kapalı olacak. Samsung Galaxy J5 LTE (2015) (SM-J500F/G/M/NO/Y) Disclaimer:Team Win strives to provide a quality product. However, it is your decision to install our software on your device. Team Win takes no ... twrp.me
Emirhan0Yl dedi: Nasıl yapacağım TWRP'yi telefonamı bilgisayarımı kuracağım. Genişletmek için tıkla... Odin'den AP bölümüne atıcan. Auto reboot kapalı olacak. Samsung Galaxy J5 LTE (2015) (SM-J500F/G/M/NO/Y) Disclaimer:Team Win strives to provide a quality product. However, it is your decision to install our software on your device. Team Win takes no ... twrp.me
E Emirhan0Yl Picopat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #5 Heribert Yavuz dedi: Odin'den AP bölümüne atıcan. Auto reboot kapalı olacak. Samsung Galaxy J5 LTE (2015) (SM-J500F/G/M/NO/Y) Disclaimer:Team Win strives to provide a quality product. However, it is your decision to install our software on your device. Team Win takes no ... twrp.me Genişletmek için tıkla... Peki indirdiğim rom u nasıl kuracam
Heribert Yavuz dedi: Odin'den AP bölümüne atıcan. Auto reboot kapalı olacak. Samsung Galaxy J5 LTE (2015) (SM-J500F/G/M/NO/Y) Disclaimer:Team Win strives to provide a quality product. However, it is your decision to install our software on your device. Team Win takes no ... twrp.me Genişletmek için tıkla... Peki indirdiğim rom u nasıl kuracam
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.190 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 8 Haziran 2024 #6 Emirhan0Yl dedi: Peki indirdiğim ROM'u nasıl kuracağım. Genişletmek için tıkla... Cihazı TWRP'ye al. Wipe kısmından hepsini sil. Sonra ROM'u telefonun hafızasına at. İnstall kısmından kur.
Emirhan0Yl dedi: Peki indirdiğim ROM'u nasıl kuracağım. Genişletmek için tıkla... Cihazı TWRP'ye al. Wipe kısmından hepsini sil. Sonra ROM'u telefonun hafızasına at. İnstall kısmından kur.