Çözüldü Samsung j6+ Android 8 geri nasıl dönülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Synth36

Hectopat
Daha fazla  
Kardeşimin j6+ telefonuna eski sürümü (Android 8) nasıl geri kurabilirim? Teşekkürler...

Çözüm
SM-J610F mi? Eger bu ise donduremezsiniz. Bit surumunden dolayi. Ugrasmaya calismayin ek olarak hata alirsiniz.
Dönderebiliyorsanız Android 9 sürümüne dönderin. Android 8.0 çok da aham şaham bir sürüm değil.

9 da One UI var ben öncekine dönmek istiyorum ayrıca J5 port ROM da olur.

En azından 10 sürümüne göre biraz stabildir. Port ROM'lar cihazınızın brick(kapandıktan sonra bir daha açılmaması olayı) olmasına sebep olabilir.
Download Odin 3.13.1 - Samsung Odin download with ROM Flashing Tool (Odini başka yerden de indirebilirsiniz)
Gerekli dosyaları gerekli yerlere yerleştrip Download moduna alırsanız yükleyebilirsiniz. @Umut Nas eğer görüyorsa yardımcı olabilir.

Surum dusurme olayi bit engelinden dolayi Samsung'da artik yok hocam.

Yazilim bilgilerini atar misin? Her hâlükârda surum dusurme yapamayacagiz bu arada.

Surum dusurme olayi bit engelinden dolayi Samsung'da artik yok hocam.

Yazilim bilgilerini atar misin? Her hâlükârda surum dusurme yapamayacagiz bu arada.

Port ROM'lar cihazınızın brick(kapandıktan sonra bir daha açılmaması olayı) olmasına sebep olabilir.

Hocam biliyorum kendi telefonumda zaten pixel Experience kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…