Samsung J6+ eski Android sürümüne geri dönülebilir mi?

Makaleler
1
Pie güncellemesinden sonra telefon aşırı kasmaya başladı. Şuan J6+ telefonumda Android 10 var fakat ben bunu düşürmek istiyorum. Çünkü çok kasıyor. Şuan elinizde ki telefonu sadece 5 FPSte kullandığınızı düşünün (Kamerayı açarken 10-12 saniye bekleme, Instagram'a girerken 9-10 saniye 3-4 FPSte açılmasını bekleme, Twitter'da aşağı doğru kaydırırken, yazı yazarken, klavyenin 6-7 saniyede açılması, uygulamalar arası geçiş yaparken, arka planda 1 tane de uygulama açık olsa 9-10 saniye kastığı için o uygulamayı kapatırken ömründen ömür gitmesi, fotoğraf çektikten sonra fotoğrafın kaydedilmesi için 9-10 saniye bekleme, fotoğraf çekme tuşuna bastıktan sonra direkt fotoğrafı çekmesi gerekirken 5-6 saniye daha hareket etmeden aynı pozda kalman gerekiyo gibi). Bunu yapmanın, Android sürümünü düşürmenin bir yolu var mı?

Son düzenleme:
Pie güncellemesinden sonra telefon aşırı kasmaya başladı. Şu an J6+ telefonumda Android 10 var fakat ben bunu düşürmek istiyorum. Çünkü çok kasıyor. Şu an elinizde ki telefonu sadece 5 FPS'te kullandığınızı düşünün (Kamerayı açarken 10-12 saniye bekleme, Instagram'a girerken 9-10 saniye 3-4 FPS'te açılmasını bekleme, Twitter'da aşağı doğru kaydırırken, yazı yazarken, klavyenin 6-7 saniyede açılması, uygulamalar arası geçiş yaparken, arka planda 1 tane de uygulama açık olsa 9-10 saniye kastığı için o uygulamayı kapatırken ömründen ömür gitmesi fotoğraf çektikten sonra fotoğrafın kaydedilmesi için 9-10 saniye bekleme, fotoğraf çekme tuşuna bastıktan sonra direkt fotoğrafı çekmesi gerekirken 5-6 saniye daha hareket etmeden aynı pozda kalman gerekiyor gibi). Bunu yapmanın, Android sürümünü düşürmenin bir yolu var mı?

Fabrika ayarlarına döndürmek.

Çözüm değil denedim alakası yok.

Nasıl alakası yok? Telefonu ilk aldığınızda sürümü neydi acaba? Normalde güncellemeler silinir sıfırlama işlemi yapıldığında. Eğer o işe yaramadıysa telefonunuzu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
böyle sıfırlayabilirsiniz ama önce bilgisayara veya başka bir yere fotoğraflarınızı yedekleyin.

Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm fakat Android 10 olarak geldi satın aldığımda ki sürümü ile gelmedi. Attığınız videoyu izleyeceğim şimdi.
Yok mu eski Android sürümüne döndürmenin bir yolu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı