Samsung J6 Nasıldır?

Makaleler
1
Bugün kredi kartında taksitlendirmede son gün olduğu için bana telefon almaya karar verdi. Beraber dışarı çıktık. J6 aldık. Başta beni bir mutluluk neşe sarsada sonradan içime bir hüzün pişmanlık çöktü.
Bana sanki kalitesiz bir telefon gibi geldi. Acaba 100 TL daha ucuz olan J7 Prime 2 mı alsaydım? 1700 TL bu telefona değer mi? 1700 lira çok para

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal kullanıcı için ideal, pil bir gün götürür oyun da oynatır neye göre kalitesiz? Artık ülkede hiçbir şey ucuz değil ki 1700 TL pahallı olsun normal bir fiyat..

Fazla üzülmenize gerek yok. İçiniz rahat olsun.

Metal tasarım ve ön kamerasının bir tık daha iyi olması dışında J7 Prime 2 ile bir fark yok.
Batarya olarak aralarında fark olsa da kullanılan ekran yapıları nedeniyle yaklaşık aynı süreyi verecektir.

Ppi degeri dusuk oldugundan goruntu kalitesi dusuk geldi. Keske P Smart alsaydim dedim 50 TL fazla verip dedim.
Sevmeme nedenlerimden bir tanesini basta yazdim.
Digerler:
Sarj yavas doluyor 2 saatte falan. Cabuk bitiyor. Oyunlarda donuyor falan cok sinir bozucu bir telefon. Bir de Shiftdelete'den okudugum yorumlarda sevmeme neden oldu.
----
Icime az da olsa soguk su serptiniz bir nebze.
Peki %5'den %100 3 saatte şarj normal midir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…