Samsung J6+ vs. GM 8

Emremrglu

Kilopat
Daha fazla  
Ben J6+ ve GM 8 arasında kaldim, ikisi de guzel ama J6+ 32GB ROM 3GB RAM ve 4 cekirdek islemci bence olmamaliydi fakat GM8 64GB ROM 4 GB RAM 8 Çekirdek.
Bence GM8 ama J6+'da iki kamera var, lutfen yardim. Çok oyun oynarim, FPS ve grafikler yüksek olsun devami bos benim icin. Simdiden yardimlar icin teşekkür ederim, Allah razı olsun sizden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer oyun amaçlı ise daha performanslı telefonlara bakabilirsiniz. Mesela 1500 tl max bütçe de xiaomi mi 5 çok iyi bir tercih olabilir. Biraz eski kalsa da oyunlarda vereceği performans bakımından iki telefona da fark atar.

Bol oyun oynadığını için Redmi Note 5 öneririm, bütçeni aşıyor olabilir ama buna değer.

GM marka olarak önermiyoruz.

Hocam nedenini sorabilir miyim? Ben iyi demiyorum, kendim de önermiyorum ama direkt elenmesinin nedenini merak ettim.

GM ye karşı oluşan bu negatif düşünceleri ben de anlamıyorum. Kardeşim GM 8 kullanıyor ve çok memnun telefonundan ama tabikii oyun için iki telefonda alınmamalı.
Bol oyun oynadığını için Redmi Note 5 öneririm, bütçeni aşıyor olabilir ama buna değer.

Hocam nedenini sorabilir miyim? Ben iyi demiyorum, kendim de önermiyorum ama direkt elenmesinin nedenini merak ettim.

SD435 işlemcisi kullanıyor GM 8 zaten giriş seviyesi bir yerde.

Firma olarak ABD mi Türkiye mi netliği olmayan. Çin malı ürüne kendi markasını basıp satışa sunan. Özellikle ilk ürünlerinde SAR değerlerine dikkat etmeyen bir firma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…