Merhaba arkadaşlar. Geçen bu telefona havoc OS Android 11 yüklemiştim ve ben bugün yanlışlıkla Google klavyeyi sildim. Sonra TWRP'den bütün sistemi sildim ve telefon açıp kapanmaya başladı.
Yükledim fakat USB görmedi. Sizden isteğim telefon kapalıyken Android 6.1 yani kendi işletim sistemine dönebilir miyim?
Selam, Geçen aylarda Samsung cihazlara Custom ROM kurma rehberi hazırlamıştım. Şimdi stock ROM'a geri dönmek isteyenler için stock ROM rehberi hazırlıyorum :D Gerekli malzemeler: Bilgisayar Data kablosu. Telefon Odin'e giriyoruz: Telefonu gördüğünden emin oluyoruz: Eğer indirdiğimiz...
Selam, Geçen aylarda Samsung cihazlara Custom ROM kurma rehberi hazırlamıştım. Şimdi stock ROM'a geri dönmek isteyenler için stock ROM rehberi hazırlıyorum :D Gerekli malzemeler: Bilgisayar Data kablosu. Telefon Odin'e giriyoruz: Telefonu gördüğünden emin oluyoruz: Eğer indirdiğimiz...