B BirLaptopKullanıcısı Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 609 Çözümler 6 Yer Nottingham 13 Temmuz 2023 #1 Eski telefonuma ROM kurmayı düşünüyorum. Stock ROM çok yavaş çalışıyor, önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2023
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.773 Makaleler 19 Çözümler 28 13 Temmuz 2023 #2 SkyROM V8.1
B BirLaptopKullanıcısı Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 609 Çözümler 6 Yer Nottingham 13 Temmuz 2023 #3 maraushi dedi: Skyrom v8.1 Genişletmek için tıkla... İnternette arattığımda öyle bir şey bulamadım.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.773 Makaleler 19 Çözümler 28 13 Temmuz 2023 #4 BirLaptopKullanıcısı dedi: İnternette arattığımda öyle bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BirLaptopKullanıcısı dedi: İnternette arattığımda öyle bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B BirLaptopKullanıcısı Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 609 Çözümler 6 Yer Nottingham 13 Temmuz 2023 #5 maraushi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam telefon Prime modeli değil J700F.
maraushi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam telefon Prime modeli değil J700F.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.773 Makaleler 19 Çözümler 28 13 Temmuz 2023 #6 BirLaptopKullanıcısı dedi: Hocam telefon Prime modeli değil J700F. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış okumuşum.
BirLaptopKullanıcısı dedi: Hocam telefon Prime modeli değil J700F. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış okumuşum.