Xloer00 Hectopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 147 5 Ocak 2020 #11 Thelox dedi: Aklıma bu gelmişti sadece kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Arka kısmı bu şekilde.
Thelox dedi: Aklıma bu gelmişti sadece kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Arka kısmı bu şekilde.
Thelox Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 159 5 Ocak 2020 #12 Benim eski telefonumda da böyleydi soketi taktım çıkarttım düzeldi bazıları etil alkol ile de siliyor.
Benim eski telefonumda da böyleydi soketi taktım çıkarttım düzeldi bazıları etil alkol ile de siliyor.
Xloer00 Hectopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 147 5 Ocak 2020 #13 Thelox dedi: Eki Görüntüle 482689 Benim eski telefonumda da böyleydi soketi taktım çıkarttım duzeldi bazıları etil alkol ile de siliyor. Genişletmek için tıkla... Bende söktüm geri taktım. Ama silmedim. Silecek malzeme de yok. Ekrana para sıkışmış artık yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim ilgi için.
Thelox dedi: Eki Görüntüle 482689 Benim eski telefonumda da böyleydi soketi taktım çıkarttım duzeldi bazıları etil alkol ile de siliyor. Genişletmek için tıkla... Bende söktüm geri taktım. Ama silmedim. Silecek malzeme de yok. Ekrana para sıkışmış artık yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim ilgi için.