Samsung J7 2016 (J710gn) Android 8.1 yükleyebilir miyim?

Evet. Odin sürümü çok fark etmez.

Sağ ol şimdi deneyip haber edeceğim.
Fail verdi. Teldeki hata: Secure check faıl pıt.
Senin attığının içinde user data yoktu. Odin'de yazıyor sıkıntı olur mu?
Şu an mesela hattı görmüyor.
Kral senin attığın sürüm ve aynı sayfada J710F sürümleri denedim tek tek çözüm olmadı. Aynı sayfadaki J710gn model indirdim malesia mı neydi sürüm o çalıştı. Odin sürümü 2 alt versiyonda ama. Şu an şebeke yine yok. Senin attıklarını bu denediğim Odin versiyonla tekrar deneyeceğim.
Şu an şebeke sorunu yok ROM yükledikten sonra resetledim. Kendine geldi /J710gn) kndiliğinden gitmezse sıkıntı yok galiba.
Şimdilik oldu gibide. Benim merak ettiğim konu. Güvenlik açısından sıkıntı teşkil eder mi?

Son düzenleme:
User data önemli değil olmasa da olur.

Modem dosyaları sebebiyle şebeke hatası vermiş demek ki seni cihaz 710gn şeklinde kullanman gerekli.

J710gn Android 8.1 kullanıyorum simdilik skinti yok. Peki guvenlik acisindan problem olur mu? Banka uygulamari vs kurayim mi

Yok aynı sorun teşkil etmez ama root atılmadıysa cihaza hiç.

Bilmiyorum ki root atildi mi atilmadi mi?
Nasil anliyacaz.

Download moda aldığında Knox yanında 0x0000 tarzında bir şey yazar o sayıların sonu 1 ise atılmıştır.

Kusura bakma bakarim simdi de. Atilmis ise ne oluyor atilmamis ise ne oluyor.

Banka uygulamalarıdır Samsung health kişisel bilgi içeren uygulamalar açtırmıyor Knox sayacı deniyor ona onu bir kez 1 yaptığın zaman daha geri dönüşü yok.

Banka uygulamalarıdır Samsung health kişisel bilgi içeren uygulamalar açtırmıyor Knox sayacı deniyor ona onu bir kez 1 yaptığın zaman daha geri dönüşü yok.

İnan ki fransız kaldım. Daha dönüş yok diyosun. Benden önce yapılmış ise bilgim yok. Eğer ki yapılsaydı bu ROM'dan önce kullanırkende açılmazdı mantıken yani diyorum o zamanda açılmazdı yani?

IMEI atılmışsa bırak Android 6.0'da kalsın yoksa IMEI gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…