GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #1 Custom ROM nedir? Nasıl yapabilirim? Bilen varsa destek olabilir mi? Yeni telefonuma geçene kadar biraz rahatlatayim telefonu çünkü galeride bile donuyor.
Custom ROM nedir? Nasıl yapabilirim? Bilen varsa destek olabilir mi? Yeni telefonuma geçene kadar biraz rahatlatayim telefonu çünkü galeride bile donuyor.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.217 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 22 Nisan 2024 #2 O cihaza Custom ROM bulursanız helal olsun. Yok diye biliyorum.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: O cihaza Custom ROM bulursanız helal olsun. Yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam peki root atma hakkında bilgibiz var mı?
Heribert Yavuz dedi: O cihaza Custom ROM bulursanız helal olsun. Yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam peki root atma hakkında bilgibiz var mı?