mrtroyn242 Femtopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #1 Merhaba elimde Samsung Galaxy J7 Prime sm G610F var bu telefona stock ROM attım fakat root dosyası bulamadım Odin üzerinden flashlayabileceğim root dosyası var mı? Detaylar: Ana bant sürümü: G610FDDS1CTC1 Yapayım numarası: M1AJQ.G610FDDS1CTE4.
Merhaba elimde Samsung Galaxy J7 Prime sm G610F var bu telefona stock ROM attım fakat root dosyası bulamadım Odin üzerinden flashlayabileceğim root dosyası var mı? Detaylar: Ana bant sürümü: G610FDDS1CTC1 Yapayım numarası: M1AJQ.G610FDDS1CTE4.
KS KS mrtroyn242 Femtopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #11 MaveNN dedi: Evet, 7.0 stock Firmware'i indirip Odin'den telefona yüklemeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Bunun bir üst modeli olab telefonda(G611F) denediğimde hata vermişti düşürmeye izin vermiyordu. Artı 0 Eksi
MaveNN dedi: Evet, 7.0 stock Firmware'i indirip Odin'den telefona yüklemeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Bunun bir üst modeli olab telefonda(G611F) denediğimde hata vermişti düşürmeye izin vermiyordu.
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.244 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 8 Şubat 2025 #12 mrtroyn242 dedi: Bunun bir üst modeli olab telefonda(G611F) denediğimde hata vermişti düşürmeye izin vermiyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam geliştirici seçeneklerinden "OEM kilit açma" ve "USB hata ayıklama" fonksiyonlarını açın yapamadıysanız ekteki videoyu izleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Örnek videodur bu arada siz 8.1'den 7'ye düşüreceğinizi varsayın işinize yarayacaktır. Artı 0 Eksi
mrtroyn242 dedi: Bunun bir üst modeli olab telefonda(G611F) denediğimde hata vermişti düşürmeye izin vermiyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam geliştirici seçeneklerinden "OEM kilit açma" ve "USB hata ayıklama" fonksiyonlarını açın yapamadıysanız ekteki videoyu izleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Örnek videodur bu arada siz 8.1'den 7'ye düşüreceğinizi varsayın işinize yarayacaktır.