7 713666 Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 540 1 Kasım 2023 #1 Custom ROM yapmayı düşünüyorum bilgim 0 yardımcı olursanız sevinirim. Cihaz: J7 Prime SM-G610F Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2023
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.217 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 1 Kasım 2023 #2 İlk önce cihazın geliştirici seçeneklerinden OEM kilidi açık olması gerekiyor. TWRP linki TWRP kurulumu Rehber: Samsung TWRP kurulumu TWRP'den sonra OrangeFox Recovery kurmanızı öneriyorum. Custom ROM kurma Cihazın XDA sayfası farklı ROM denemek istiyorum dersen. Önerdiğim ROM'lar Rom 1Rom 2 GSİ ROM kurulumu gsi ROM kurmak istiyorum dersen.
İlk önce cihazın geliştirici seçeneklerinden OEM kilidi açık olması gerekiyor. TWRP linki TWRP kurulumu Rehber: Samsung TWRP kurulumu TWRP'den sonra OrangeFox Recovery kurmanızı öneriyorum. Custom ROM kurma Cihazın XDA sayfası farklı ROM denemek istiyorum dersen. Önerdiğim ROM'lar Rom 1Rom 2 GSİ ROM kurulumu gsi ROM kurmak istiyorum dersen.