Samsung J7 Prime için stock ROM kurulumu nasıl olmalı?

JustCagan

Decapat
Arkadaşlar telefon eski zaten hızlandırmak için speedypie stock ROM'unu yükledim ama resimdeki gibi ZIP dosyasını açtığımda bu dosyalar çıkıyor. Odin'den flashlamayı biliyorum normalde ama bu dosyalar ile nasıl kurulum yapabileceğimi anlatabilecek birisi var mıdır?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    14,9 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaşlar telefon eski zaten hızlandırmak için speedypie stock ROM'unu yükledim ama resimdeki gibi ZIP dosyasını açtığımda bu dosyalar çıkıyor. Odin'den flashlamayı biliyorum normalde ama bu dosyalar ile nasıl kurulum yapabileceğimi anlatabilecek birisi var mıdır?

ZIP dosyaları TWRP ile yükleniyor.

Arkadaşlar telefon eski zaten hızlandırmak için speedypie stock ROM'unu yükledim ama resimdeki gibi ZIP dosyasını açtığımda bu dosyalar çıkıyor. Odin'den flashlamayı biliyorum normalde ama bu dosyalar ile nasıl kurulum yapabileceğimi anlatabilecek birisi var mı?

ZIP dosyasını telefona atıyorsun sonra TWRP yükleyip TWRP'yi açtıktan sonra downloada tıklıyorsun ve dosyayı seçiyorsun.

İnternetten telefonuna uygun TWRP'yi yüklüyorsun Odin ile flaşlıyorsun sonra telefon açılırken Home button güç tuşu ve ses açma tuşuna basılı tutunca TWRP açılıyor.
hocam twrp üzerinden sstock romu kuramadım yardımcı olurmusunuz telefon siyah ekranda kaldı

Hocam TWRP üzerinden sstock ROM'u kuramadım yardımcı olur musunuz telefon siyah ekranda kaldı

Normalde Odin üzerinden AP falan seçerek kurardım ama TWRP sonrası sıkıntı oldu TWRP yüklüyken Odin kullanabilme imkanım yok sanırım?

Hocam TWRP üzerinden sstock ROM'u kuramadım yardımcı olur musunuz telefon siyah ekranda kaldı.

Normalde Odin üzerinden AP falan seçerek kurardım ama TWRP sonrası sıkıntı oldu TWRP yüklüyken Odin kullanabilme imkanım yok sanırım?

TWRP'den reboot deyip install a tıklayınca Odin moda geliyor.

TWRP'den reboot deyip install a tıklayınca Odin moda geliyor.

Hocam TWRP unofficial olduğundan mıdır bilmiyorum ama sadece System ve recovery vardı ama sorunu çözdüm sağ olun. Benim telefonum olmadığı için biraz yabancılık çekmiştim o yüzden zorlandım açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı