Custom ROM Samsung J7 Prime (SM-G610F) Custom ROM nasıl atılır?

Tabii ki de download moduna alın cihazı.

Recovery AP'ye eklenmiyor mu?

Hocam onu denemeden önce bir şey soracağım benim bu kablo çok hassas dokunsam çıkıyor sizce değiştirip mi yapsam yoksa devam mı edeyim değiştirmek için başka bir yere gitmem lazım evde yok.

Hocam onu denemeden önce bir şey soracağım benim bu kablo çok hassas dokunsam çıkıyor sizce değiştirip mi yapsam yoksa devam mı edeyim değiştirmek için başka bir yere gitmem lazım evde yok.

Kablonun sağlam olması için cihazına yararı var.

Kablonun sağlam olması için cihazına yararı var.

Evde farklı bir kablo buldum fakat sorun telefonun şarj yerindeymiş neyse ben şimdi yapacağım.

AP'ye recovery.tar dosyasını yükledim şimdi ne yapacağım.

Evde farklı bir kablo buldum fakat sorun telefonun şarj yerindeymiş neyse ben şimdi yapacağım.

AP'ye recovery. Tar dosyasını yükledim şimdi ne yapacağım.

Auto rebootu kapalı ve start de işlem tamamlanınca ses kısma Power tuşuna 7 saniye basılı tut.

Hocam bir de ben ROM dosyasını PC'ye kurdum da telefona mı kuracaktım bilgisayaramı bu işlerde yeni olduğumdan bilmiyorum.

Hayır o ZIP (ROM dosyasını) cihaza atacağız recoveryi kurduktan sonra ve dosyaları bir yere ayıklama yapma!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…