paxaf Femtopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 36 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #41 Basıyorum ama hiçbir şey olmuyor loglara bakarsanız anlarsınız.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.213 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 5 Kasım 2023 #42 paxaf dedi: Basıyorum ama hiçbir şey olmuyor loglara bakarsanız anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Bir bir kere cihaz download modunda değil eğer download modunda ise driveri kurmamışınız Samsung Android USB Driver | Samsung Developers
paxaf dedi: Basıyorum ama hiçbir şey olmuyor loglara bakarsanız anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Bir bir kere cihaz download modunda değil eğer download modunda ise driveri kurmamışınız Samsung Android USB Driver | Samsung Developers
paxaf Femtopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 36 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #43 Heribert Yavuz dedi: Bir bir kere cihaz download modunda değil eğer download modunda ise driveri kurmamışınız Samsung Android USB Driver | Samsung Developers Genişletmek için tıkla... Pardon hocam ben download modunu unutmuşum nasıl yapıyorduk onu. Heribert Yavuz dedi: Bir bir kere cihaz download modunda değil eğer download modunda ise driveri kurmamışınız Samsung Android USB Driver | Samsung Developers Genişletmek için tıkla... Kurdum driveri şimdi??
Heribert Yavuz dedi: Bir bir kere cihaz download modunda değil eğer download modunda ise driveri kurmamışınız Samsung Android USB Driver | Samsung Developers Genişletmek için tıkla... Pardon hocam ben download modunu unutmuşum nasıl yapıyorduk onu. Heribert Yavuz dedi: Bir bir kere cihaz download modunda değil eğer download modunda ise driveri kurmamışınız Samsung Android USB Driver | Samsung Developers Genişletmek için tıkla... Kurdum driveri şimdi??
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.213 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 5 Kasım 2023 #44 paxaf dedi: Pardon hocam ben download modunu unutmuşum nasıl yapıyorduk onu. Genişletmek için tıkla... Ses kısma Power cihaz kapalı iken.
paxaf dedi: Pardon hocam ben download modunu unutmuşum nasıl yapıyorduk onu. Genişletmek için tıkla... Ses kısma Power cihaz kapalı iken.
paxaf Femtopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 36 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #45 Heribert Yavuz dedi: Ses kısma Power cihaz kapalı iken. Genişletmek için tıkla... Hocam orta tuşa basmayacak mıyız?
Heribert Yavuz dedi: Ses kısma Power cihaz kapalı iken. Genişletmek için tıkla... Hocam orta tuşa basmayacak mıyız?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.213 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 5 Kasım 2023 #46 paxaf dedi: Hocam orta tuşa basmayacak mıyız? Genişletmek için tıkla... Benim aklım yeni cihazlarda kaldı evet basıcaz.
paxaf dedi: Hocam orta tuşa basmayacak mıyız? Genişletmek için tıkla... Benim aklım yeni cihazlarda kaldı evet basıcaz.
paxaf Femtopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 36 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #47 Heribert Yavuz dedi: Benim aklım yeni cihazlarda kaldı evet basıcaz. Genişletmek için tıkla... Downloading dont turn off th target yazısı geldi.
Heribert Yavuz dedi: Benim aklım yeni cihazlarda kaldı evet basıcaz. Genişletmek için tıkla... Downloading dont turn off th target yazısı geldi.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.213 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 5 Kasım 2023 #48 paxaf dedi: Downloading dont turn off th target yazısı geldi. Genişletmek için tıkla... Odin üzerinden start demeniz yeterli.
paxaf dedi: Downloading dont turn off th target yazısı geldi. Genişletmek için tıkla... Odin üzerinden start demeniz yeterli.
paxaf Femtopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 36 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #49 Yine hiçbir şey olmadı hocam.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.213 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 5 Kasım 2023 #50 paxaf dedi: Yine hiçbir şey olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Recovery i koydunuz mu? Kablo sağlam mıdır ya da kablo data transferi bulunuyor mu?
paxaf dedi: Yine hiçbir şey olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Recovery i koydunuz mu? Kablo sağlam mıdır ya da kablo data transferi bulunuyor mu?