paxaf Femtopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 36 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #51 Heribert Yavuz dedi: Recovery i koydunuz mu? Kablo sağlam mıdır ya da kablo data transferi bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Recoveryi koydum kablo sağlam kablo data transferi ne demek????
Heribert Yavuz dedi: Recovery i koydunuz mu? Kablo sağlam mıdır ya da kablo data transferi bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Recoveryi koydum kablo sağlam kablo data transferi ne demek????
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.213 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 5 Kasım 2023 #52 paxaf dedi: Recoveryi koydum kablo sağlam kablo data transferi ne demek? Genişletmek için tıkla... Kablonun veri aktarabilen kablo olduğuna emin misin bazı kablolar sadece şarj ediyor.
paxaf dedi: Recoveryi koydum kablo sağlam kablo data transferi ne demek? Genişletmek için tıkla... Kablonun veri aktarabilen kablo olduğuna emin misin bazı kablolar sadece şarj ediyor.
paxaf Femtopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 36 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #53 Bilmiyorum nasıl anlayabilirim?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.213 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 5 Kasım 2023 #54 paxaf dedi: Bilmiyorum nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Cihazı normal aç bilgisayar algılıyor mu ona bak.
paxaf dedi: Bilmiyorum nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Cihazı normal aç bilgisayar algılıyor mu ona bak.
paxaf Femtopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 36 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #55 Heribert Yavuz dedi: Cihazı normal aç bilgisayar algılıyor mu ona bak. Genişletmek için tıkla... Mavi yerden nasıl çıkacağım.
Heribert Yavuz dedi: Cihazı normal aç bilgisayar algılıyor mu ona bak. Genişletmek için tıkla... Mavi yerden nasıl çıkacağım.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.213 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 5 Kasım 2023 #56 paxaf dedi: Mavi yerden nasıl çıkacağım. Genişletmek için tıkla... Ses kısma Power 7 saniye basılı.
paxaf Femtopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 36 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #57 Heribert Yavuz dedi: Ses kısma Power 7 saniye basılı. Genişletmek için tıkla... Görmüyor galiba bir de benim Windows Custom Windows ondan görmüyor olabilir mi?
Heribert Yavuz dedi: Ses kısma Power 7 saniye basılı. Genişletmek için tıkla... Görmüyor galiba bir de benim Windows Custom Windows ondan görmüyor olabilir mi?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.213 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 5 Kasım 2023 #58 paxaf dedi: Görmüyor galiba bir de benim Windows Custom Windows ondan görmüyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Driverini kurduğun halde bilgisayara görmüyorsa ya kablo ya da cihazda sorun vardır.
paxaf dedi: Görmüyor galiba bir de benim Windows Custom Windows ondan görmüyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Driverini kurduğun halde bilgisayara görmüyorsa ya kablo ya da cihazda sorun vardır.
paxaf Femtopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 36 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #59 Heribert Yavuz dedi: Driverini kurduğun halde bilgisayara görmüyorsa ya kablo ya da cihazda sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Eski kabloya geri döndüm şimdi böyle deneyim. Bilinmeyen USB aygıtı diyor.
Heribert Yavuz dedi: Driverini kurduğun halde bilgisayara görmüyorsa ya kablo ya da cihazda sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Eski kabloya geri döndüm şimdi böyle deneyim. Bilinmeyen USB aygıtı diyor.
SıradanBirKullanıc_ı Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 319 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2023 #60 paxaf dedi: MIUI iyi diye duydum ama J7 Prime'la uyumlu mu ki. Çok yavaş çalıştırmayacağı güncel bir Android sürümü yeterli. Project treblede attığınız konu farklı bir model için galiba SM-G610F ile uyumlu mu ki. USB hata ayıklamayı açmama gerek var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodakileri harfiyen uygulayın sorun çıkmayacaktır ama siz ne olur ne olmaz bir yedek alın.
paxaf dedi: MIUI iyi diye duydum ama J7 Prime'la uyumlu mu ki. Çok yavaş çalıştırmayacağı güncel bir Android sürümü yeterli. Project treblede attığınız konu farklı bir model için galiba SM-G610F ile uyumlu mu ki. USB hata ayıklamayı açmama gerek var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodakileri harfiyen uygulayın sorun çıkmayacaktır ama siz ne olur ne olmaz bir yedek alın.