Samsung J7 Prime Ultra güç tasarruf modunda kapandı açılmıyor

BoraRz

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. J7 Prime'ın Ultra güç tasarruf modunu açtığınızda şarj %0'da kullanabilir oluyor. Sanırsam bataryayı sonuna kadar harcıyoruz. Bu işlemden sonra telefon kapanıyor ve bir daha açılmıyordu. Aynı sorunu önceden yaşıyordum yani. Biraz beklediğimde veya şarja taktığımda tekrar kendine geliyordu fakat bugün aynı durum olmadı telefon hiçbir şekilde açılmıyor. Home+ses arttırma tuşu+güç tuşunu denedim recovery modu açmıyor. Siyah ekran hiçbir şey yok. Ses kapatma+güç tuşunu da denedim hiçbir şey yok. Şarj cihazı çalışıyor başka bir cihazda test ettim taktığım zaman Samsung Galaxy J7 Prime yazısı çıkıyor sonra kapanıyor ama normal olarak değil. Çok kısa süreliğine 1 saniye falan bir anda gidiyor. Sorun ne olabilir?

Aynısını yaşadım j7 pro da yüzde 0 da 30 dakika kullanmıştım ve açılmamıştı şöyle söyeleyim telefonu şarja takın 2 3 saat sonra açmayı deneyin bizde açılmamıştı telefoncu açmıştı 5 tl de para vermiştik :D

@Abuzer.Kömürcü hocam çözümü yok gibi ya denedim her şeyi ama sonuç sıkıntı servise götüreceğim getirince yazarım sorun neymiş diye ileride yaşayacak arkadaşlar bilgilensin.

Kanka dediğimi yap aynısını yaşadım 5 6 saat şarda tut hiç elleme sonra açmayı dene yoksa telefoncuya git biz getirdik 1 dakikada açtı adam.

Dostlar şarj yerinde sıkıntı olmuş gidip değiştirdik ultra güç tasarruf modu kullanırken işlemci en son kendini kapattığı için şarj yeri yanabiliyormuş bilginiz olsun.

Beyler şarj yerinde sıkıntı olmuş yanma vs. yazıyor internette öyle bir şey yok eğer sorunu yaşıyorsanız internette hard şekilde açma kombinasyon tuşları var deneyin olmuyorsa bir telefoncuya götürün şarj yerini değiştiriyor yaklaşık 1-2 saat sürüyor bilginiz olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı