Samsung J7 Prime VoLTE desteği var mı?

mehmetali09

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Samsung J7 Prime VoLTE desteği var mı biraz araştırdım var deniliyor ama cihazımda aktif edemiyorum. Cihazım G611F.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam SM-G610F (J7 Prime) / SM-G611F (J7 Prime 2) modellerinde VoLTE ve Wi-Fi Call desteği mevcut değildir.

Hocam SM-G610F (j7 Prime) / SM-G611F (j7 Prime 2) modellerinde VoLTE ve Wi-Fi call desteği mevcut değildir.

Hindistan ROM'larında var o özellik Exynos 7870 serilerinde ama Hindistan ROM'unu kurmaya çalıştığımda Binary 1 olduğu için Hindistan ROM'larında Binary'si 3 olan cihazlara kurulmuyor.

Hindistan ROM'larında var o özellik Exynos 7870 serilerinde ama Hindistan ROM'unu kurmaya çalıştığımda Binary 1 olduğu için Hindistan ROM'larında Binary'si 3 olan cihazlara kurulmuyor.
Maalesef yapacak bir şey yok.

Merhaba Technopat kullanıcıları J7 Prime G611F cihazımda VoLTE'yi ROM değiştirmeden aktifleştirdim durum çubuğunda ayarlarda VoLTE yazmıyor ama HD ses teknolojisinde arama yapabiliyorum cihazıma uygun Google telefon APK'sını buldum ve varsayılan olarak seçtim ardından kendi stock arama uygulamasını sildim (com.Android.Phone veya com.Android.Telephonyui yi silmeyin) ve işte tamam ben kendi stock mesaj uygulamasını ve kişiler uygulamasını silip Google'nin mesajlar ve kişiler uygulamasını yükledim tabii isteğe bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…