Samsung J7 ROM nasıl atılır?

Bence bu ROM kabul edilebilir bir performans gösterecektir.

Teşekkür ederim. Kuracağım zaman bunu yaparım. Bir sorum daha olacak VoLTE denilen şey ne? O yazılımda çalışmıyor deniyor ya. Çok lazım bir şey mi?

Cihazınız J7 2015 modeli, J7 2016 için yayımlanan ROM'ları flashlamayı denerseniz bootloop soruna yakalanacaksınız büyük ihtimalle.
Modele pek dikkat etmemiştim, düzeltme için teşekkürler. Samsung cihazlar genelde aynı kerneli kullandığından ötürü 7870 ROM'ların pek çoğu benzer cihazlarda çalışabilmeli ancak uyarı yine de iyi oldu.

Tavrımda bir yanlışlık görmedim ama yine de özür dilerim. Araştırıp baktım bir şey anlamadığımdan dolayı buraya konu açtım.
Özür dilemenize gerek yok, yalnızca aceleci olmayın lütfen. Detaylıca açıklamak gerekirse:

AOSP: Görebileceğiniz en saf haliyle Android. Arayüz performansı bütün marka arayüzlerinden çok daha hızlıdır ancak Samsung cihazlarda ne kadar optimize çalıştıkları tartışma konusu. Ayrıca Samsung, Google'ın dağıtımı yerine kapalı kaynak kodlu özel IMS yapılandırmalarını kullandığından ötürü Samsung cihazlar AOSP ROM'larda VoLTE kullanamaz.

Diğer yazılım çeşitleri ise daha üst Samsung modellerinin yazılımlarının port versiyonları. Örneğin önceden bahsettiğim NevaOS 10, Android 10 tabanlı bir OneUI 2.1 portu. J710 ailesi cihazları resmi olarak en fazla Android 8 ve TouchWiz arayüzüne sahipler.
Port yazılımlar yine Samsung'a ait olduğu için VoLTE tarafında sorun yaşamazsınız.

J710'un bir aile olduğuna emin misiniz? O direkt J7 2016'nın kodu değil mi?
Yonga seti ve bölgeye bağlı olarak sonuna F, H gibi son bir ayırıcı daha alıyorlar. Önemsiz gözükebilir ancak tamamen aynı donanıma sahip olsalar bile uyumsuzluk sorunları oluşabiliyor.
J701 kaputun altında J7 2016 ile aynı olmasına rağmen OneUI almıştı diye hatırlıyorum ayrıca.
710 serisini baz alarak konuştuğum için kesin bir yanıt veremiyorum ancak mümkün olabilir elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…