twixedd
Decapat
Daha fazla
Sadece "Sahte konum uygulamasını seç" butonu mevcut ve daha önceden hata ayıklamasını aktif etmiştim, hiçbir işe yaramadı.Gelistirici secenekleri acip sahte konumalra izin ver usb hata ayiklama ac dene. İşin bitince gelistirici secenekleri kapatabilirsin.
Tabi, deniyorum birazdan.Bilgisayarina samsung mpt yazip indirit misin ? Daha sonra kurduktan sonra dener misin ?
Varsa link rica edebilir miyim?Bilgisayarina samsung mpt yazip indirit misin ? Daha sonra kurduktan sonra dener misin ?
Bunu kurup sistemi yeniden başlattım fakat yine cihazı okumuyor. Sadece USB Tethering çalışsa, ben de USB ile internete telefondan bilgisayara aktarıp bağlansam o bile yeterli benim için.![]()
Samsung Android USB Driver | Samsung Developer
You need the driver only if you are developing on Windows and want to connect a Samsung Android device to your development environment over USB.developer.samsung.com
Sorunun telefon kaynaklı olduğunu düşünüyorum, kardeşimin telefonu benimkiyle aynı çünkü ve onu bilgisayara bağladığımda çalışıyordu.Tüm usb portlarını kontrol ettin mi muhtemelen etmissindir ama ?
Ayrica başka pc de dene.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.