Samsung kilit açıkken bildirim içeriğini gizleme

mhrrm

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar. Samsung telefonda kilitli ekranda bildirim içeriğini gizleyebiliyoruz ama merak ettiğim asıl konu kilit açıkken yukarıda gelen bildirimlerin içeriğini gizleme yapılabilir mi? Yapılıyorsa nasıl yapılıyor yardımcı olabilecek var mı?

Kilit açıkken içerik gizleme tarzı bir şey yok ama, direk bildirimin kayan bildirim olmasını değiştirebiliyorsun sanıyorum ki. Buda seni amaçladığın sonuca götürür.

Söylediğiniz ayar nereden yapılıyor ?
Açıkçası samsung cihazınızda bu ayar nerden yapılıyor veya yapılabiliyor mu tam olarak emin değilim. Fakat benim Xiaomi cihazımda uygulama ayarlarında (misal instagram) kayan bildirimler seçeneği var. Cihazınızda olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Merhaba,
Ayarlar>kilit ekranı>bildirimler>içeriği gizle.
Böyle yaparak içeriği gizleyebilirsiniz

Merhaba,
Böyle yaparak içeriği gizleyebilirsiniz
Kilit ekranı için evet haklısınız ama kilit ekranında dışında kalan zamanda da gelen bildirimde içeriğin görünmesini istemiyorum.

Kilit ekranı için evet haklısınız ama kilit ekranında dışında kalan zamanda da gelen bildirimde içeriğin görünmesini istemiyorum.
Sadece Kilit ekranındaki bildirimler gizleniyor diye biliyorum başka türlüsü yok malesef.

Arkadaşlar lütfen konuyu okuyun, sonrasında yorum yapın.

@mhrrm Samsung cihazınızda kayan bildirimleri kapatma varmıymış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…