Samsung kilit ekranında OK Google çalışmıyor

Ekran kilidini açıp ana menüde OK Google dediğim zaman açılıyor sorun yok ama ekran kilitli iken mesela şunu ara diyeceğim, OK Google diyorum çalışmıyor.

Google asistan ayarlarından OK Google açık ama voice match açılmıyor, hata veriyor bağlantı hatası.
Asistanın kilit ekranındaki yanıtları da açık ama hala olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Google asistan ayarlarından 1. dili İngilizce 2. dili Türkçe sonra voice match kısmından sesinizi tanıtın hey Google veya ok Google dediğinizde açılacaktır

Google asistan ayarlarından 1. dili İngilizce 2. dili Türkçe sonra voice match kısmından sesinizi tanıtın hey Google veya ok Google dediğinizde açılacaktır
Hocam birinci sıraya ingilizce yaptım alta Türkçe. Sonra ok google ı kapanmış tekrar açtım bu sefer aynen dediğiniz gibi 4 kez sesimi tanıttım ok ve hey şeklinde sonra kilit ekranından cevapları da açtım ama hala ekranı kilitlediğim zaman yanıt vermiyor. :/

Android 8 ve üstünde cevap veriyor.

Samsung M12 Android 11 hocam
Hocam aslında oluyor gibi ya şimdi rastgele farkettim; ekranı kilitlediğim zaman ok google çalışmıyordu, fakat ekran yine kilitli ama yan güç tuşu ile ekranı uyandırdığım zaman kilitli halde çalıştı.

Yani güç tuşuna mı basmak gerekiyor? Ekran uyanacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…