shikav2 Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #1 Samsung'un kilit ekranındaki saati yeni IPhone'ların saati gibi kalın bir font yapmak istiyorum. Bilen var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2024
Samsung'un kilit ekranındaki saati yeni IPhone'ların saati gibi kalın bir font yapmak istiyorum. Bilen var mı acaba?
SpinG Decipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 1.700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #2 shikav2 dedi: Samsung'un kilit ekranındaki saati yeni IPhone'ların saati gibi kalın bir font yapmak istiyorum. Bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam duvar kâğıtları ve stilden ana ekrana tıklayın oradan saati düzenlersiniz.
shikav2 dedi: Samsung'un kilit ekranındaki saati yeni IPhone'ların saati gibi kalın bir font yapmak istiyorum. Bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam duvar kâğıtları ve stilden ana ekrana tıklayın oradan saati düzenlersiniz.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 11 Nisan 2024 #3 Goodlock ile yapabilirsiniz.