Samsung kullandıkça yavaşlıyor mu?

Makaleler
4
Başka bir konuda bazı arkadaşlar Samsung'un arayüzünden kaynaklı olarak 3-4 aylık kullanımdan sonra ilk haliyle alakası kalmadığını, daha çok kullanıldığında da telefondaki işlemcinin gerçek performansının yarısını bile zar zor gördüğünü yazmışlar, bu gerçekten böyle mi?

Hayır, J7 Prime kullanıyorum 2 günde bir PUBG Mobile girerim oda okulda sıkılmaktandır, telefon çok stabil çalışıyor gıdım yavaşlama yok.

3-4 ay değil ama 2 yıl ve sonrasında bir yavaslamaya maruz kalıyor. Cok ust duzey telefonlarında bu sure daha uzun olabilir. Orta modellerinde bu sekilde.
Telefon 2 yıldır bende gıdım yavaşlama yok, kullanım ile alakalı ama üst düzey atıyorum S9 veya S8 ise hep güncelleme gelirken Samsung çakallık yapıp yavaşlatıyo tabi bu bir süre sonra delirtme noktasına geliyor adam yenisini alıyor olay bu.

Bunu marka olarak değil de model olarak araştırın. 6 GB RAM olan Snapdragon 8xx olan bir Android telefon kazmaz. Ama sen gidip Snapdragon 6.."li telefon alıp DDR3 4 GB RAM'li telefon alırsan bir sene sonra kasar.

İşte tam o yavaşlama evresinde ROM'u yapıştıracaksın. 5 Yıl Galaxy S4 kullandım böylece.

3-4 ay değil ama 2 yıl ve sonrasında bir yavaslamaya maruz kalıyor. Cok ust duzey telefonlarında bu sure daha uzun olabilir. Orta modellerinde bu sekilde.
Format atsakta bu yine devam eder mi? Ayrıca samsungun bilerek yavaşlatma olayına karşı nasıl önlem alınır?
İşte tam o yavaşlama evresinde ROM'u yapıştıracaksın. 5 Yıl Galaxy S4 kullandım böylece.
Şarjı nasıl gidiyor ROM ile?
Bu süre A50'de ne kadar olur peki?

Güncellemelerle yavaşlatıyorlar 1.5 yıl önce aldığım telefondan ilk günkü performansı alamıyorum. Buna da planlı eskitme diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…