Samsung laptop açılmıyor

raynnear

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba laptopumu açmaya çalıştığımda herhangi bir geri dönüş alamıyorum. Bilgisayar elektrik alıyor şarj ışığı yanıyor ancak güç düğmesine bastığımda şarj ışığı yanıp sönüyor. Bilgisayarı nasıl tekrar kullanabilirim veya açılmasını sağlayabilirim ? Samsung laptop.

Merhaba laptopumu açmaya çalıştığımda herhangi bir geri dönüş alamıyorum. Bilgisayar elektrik alıyor şarj ışığı yanıyor ancak güç düğmesine bastığımda şarj ışığı yanıp sönüyor. Bilgisayarı nasıl tekrar kullanabilirim veya açılmasını sağlayabilirim? Samsung laptop.

Şarjdan çıkarıp 5 10 defa açma tuşuna basıp basıp çekin bataryası dıştan çıkıyorsa çıkartın şarja takın bismillah deyip bir açmayı deneyin.

Şarjdan çıkarıp 5 10 defa açma tuşuna basıp basıp çekin bataryası dıştan çıkıyorsa çıkartın şarja takın bismillah deyip bir açmayı deneyin.
diğer bir laptopım daha vardı açılmayan pcdeki harddiski ona taktım masaüstü geldi. diğer bilgisayarla şimdilik bir işim kalmadı hocam fakat bir sorum olacak: Açılmayan bilgisayarda 3x2 toplam 6 gb ram var. Açılanda 2x2 4gb var açılmayandakileri çıkartıp diğerine taksam sorun yaşar mıyım ?

Anakarttaki güç yönetimi çipi arızalanmış ya da kısa devre yapıyor olabilir. Bir tamirciye gösterin derim.
valla çok uğraşmamak için harddiski söküp diğer pcye taktım verileri kurtarıp formatla yoluma devam edeceğim. ramde bir uyuşmazlık olmazsa onu da değiştireceğim

Diğer bir laptopım daha vardı açılmayan PC'deki hard diski ona taktım masaüstü geldi. Diğer bilgisayarla şimdilik bir işim kalmadı hocam fakat bir sorum olacak: Açılmayan bilgisayarda 3x2 toplam 6 GB RAM var. Açılanda 2x2 4 GB var açılmayandakileri çıkartıp diğerine taksam sorun yaşar mıyım?

Vallahi çok uğraşmamak için hard diski söküp diğer PC'ye taktım verileri kurtarıp formatla yoluma devam edeceğim. RAM'de bir uyuşmazlık olmazsa onu da değiştireceğim.

Denemek lazım hocam eğer açılıp belli bir kullanımdan sonra sorun olmaz ise iş görür ama CL değeri MHz de karşılaması lazım ayrıca iki PC de DDR da önemli biri DDR 3 biri DDR 4 ise fiziksel olarak takılmaz çentik yerleri uyuşmaz. Böyle mesela.

1731411119863.png

Denemek lazım hocam eğer açılıp belli bir kullanımdan sonra sorun olmaz ise iş görür ama CL değeri MHz de karşılaması lazım ayrıca iki PC de DDR da önemli biri DDR 3 biri DDR 4 ise fiziksel olarak takılmaz çentik yerleri uyuşmaz. Böyle mesela.

Eki Görüntüle 2350322
evet hocam denedim ve uyuşmadı biri ddr2 diğeri ddr3 galiba. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı