emreksenerr Hectopat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 36 24 Ağustos 2021 #1 Daha Windows başlamadan ışık kapanıyor ve yeniden açılıyor bu her saniye tekrar ediyor. HDD'sini çıkarmıştım ondan sonra olmaya basladı HDD'yi çıkarıp açmayı deneyince sorun aynı şekilde devam etti yani bir fark olmadı. Sizce sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2021
Daha Windows başlamadan ışık kapanıyor ve yeniden açılıyor bu her saniye tekrar ediyor. HDD'sini çıkarmıştım ondan sonra olmaya basladı HDD'yi çıkarıp açmayı deneyince sorun aynı şekilde devam etti yani bir fark olmadı. Sizce sebebi ne olabilir?
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.787 Makaleler 5 Çözümler 13 24 Ağustos 2021 #2 Doğru takamamışsınızdır.
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.356 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ağustos 2021 #3 HDD'yi çıkarıp açarsanız tabii ki de açılmaz :')
Gingka Hagane Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 784 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #4 emreksenerr dedi: HDD'sini çıkarmıştım ondan sonra olmaya basladı HDD'yi çıkarıp açmayı deneyince sorun aynı şekilde devam etti yani bir fark olmadı. Genişletmek için tıkla... HDD'yi takın?
emreksenerr dedi: HDD'sini çıkarmıştım ondan sonra olmaya basladı HDD'yi çıkarıp açmayı deneyince sorun aynı şekilde devam etti yani bir fark olmadı. Genişletmek için tıkla... HDD'yi takın?
emreksenerr Hectopat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 36 24 Ağustos 2021 #5 Gingka Hagane dedi: HDD'yi takın? Genişletmek için tıkla... Hddyi zaten taktım sonradan çıkarıp açmayı denedim acaba aynı tepkiyi mi vericek yoksa biosa mı atıcak diye aynı tepkiyi verdi
Gingka Hagane dedi: HDD'yi takın? Genişletmek için tıkla... Hddyi zaten taktım sonradan çıkarıp açmayı denedim acaba aynı tepkiyi mi vericek yoksa biosa mı atıcak diye aynı tepkiyi verdi
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.356 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ağustos 2021 #6 emreksenerr dedi: HDD'yi zaten taktım sonradan çıkarıp açmayı denedim acaba aynı tepkiyi mi verecek yoksa BIOS'a mı atacak diye aynı tepkiyi verdi. Genişletmek için tıkla... HDD'yi takıp açın PC'yi açılır. Amaç BIOS'a girmek ise açılırken (yani Samsung yazısı varken) BIOS tuşuna basmanız. BIOS tuşunuzu internetten öğrenebilirsin.
emreksenerr dedi: HDD'yi zaten taktım sonradan çıkarıp açmayı denedim acaba aynı tepkiyi mi verecek yoksa BIOS'a mı atacak diye aynı tepkiyi verdi. Genişletmek için tıkla... HDD'yi takıp açın PC'yi açılır. Amaç BIOS'a girmek ise açılırken (yani Samsung yazısı varken) BIOS tuşuna basmanız. BIOS tuşunuzu internetten öğrenebilirsin.