Samsung LC24F Curved Monitör Nasıldır?

KGKVBK

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, aranızda bu modeli kullanan var mı acaba?

Kullanma amacım:
- Başlangıç düzey yazılım ile uğraşıyorum, ek olarak bu sene yazılım mühendisliği okuyacağım (üni)
- Arada oyun ve film
- Oyun dediğimde arkadaşlarla metin2 falan oynuyoruz :) sıkılınca singleplayer oyunlar vs.

Kullanan varsa tavsiye eder mi acaba yorumlarda ışık sızması vs okudum ama birinci ağızdan duymak daha iyi olur, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam merhaba bende bir sürü forum okuyarak aynı monitörü 2.el olarak aldım benım test ettıgım kadarıyla monıtorun parlaklıgı cok guzel kavıslı olması cok daha guzel :) almanı tavsıye ederim ışık sızması falanda goremedım ben ıllakı vardır ama cok farkedılecek duzeyde degıl

hocam merhaba bende bir sürü forum okuyarak aynı monitörü 2.el olarak aldım benım test ettıgım kadarıyla monıtorun parlaklıgı cok guzel kavıslı olması cok daha guzel :) almanı tavsıye ederim ışık sızması falanda goremedım ben ıllakı vardır ama cok farkedılecek duzeyde degıl
Cevabınız için teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı