Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2019 #11 CitlembikBilly dedi: Teşekkür ederim league of legends cs go felan oynuyorum çok sıkıntı olmaz değilmi ? bazen de dizi film Genişletmek için tıkla... Her türlü oyunda kullanıyorum on numara. Film deneyimim olmadı ona bir şey diyemeyecegim.
CitlembikBilly dedi: Teşekkür ederim league of legends cs go felan oynuyorum çok sıkıntı olmaz değilmi ? bazen de dizi film Genişletmek için tıkla... Her türlü oyunda kullanıyorum on numara. Film deneyimim olmadı ona bir şey diyemeyecegim.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.966 Makaleler 1 Çözümler 10 1 Ağustos 2019 #12 Ömer Murat KARACA dedi: Her türlü oyunda kullanıyorum on numara. Film deneyimim olmadı ona bir şey diyemeyecegim. Genişletmek için tıkla... Ben bu monitörle düzenli dizi izliyorum. On numara TN panele göre.
Ömer Murat KARACA dedi: Her türlü oyunda kullanıyorum on numara. Film deneyimim olmadı ona bir şey diyemeyecegim. Genişletmek için tıkla... Ben bu monitörle düzenli dizi izliyorum. On numara TN panele göre.
CitlembikBilly Hectopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 19 2 Ağustos 2019 #13 Ömer Murat KARACA dedi: Her türlü oyunda kullanıyorum on numara. Film deneyimim olmadı ona bir şey diyemeyecegim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Pirateinthesky dedi: Ben bu monitörle düzenli dizi izliyorum. On numara TN panele göre. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Ömer Murat KARACA dedi: Her türlü oyunda kullanıyorum on numara. Film deneyimim olmadı ona bir şey diyemeyecegim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Pirateinthesky dedi: Ben bu monitörle düzenli dizi izliyorum. On numara TN panele göre. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim