Samsung LC24F396FHMXUF nasıldır?

Samsung LC24F396FHMXUf nasıldır? Ürünü kullanan kişiler iyisiyle kötüsüyle kısa bir yorum yapabilir mi acaba?
Ben yaklaşık 3 haftadır bu monitörü kullanıyorum gayet memnun kaldım. Tavsiye edebilirim. Bu bütçe de çok iyidir kendisi curved olması falan baya şahane.

Ben yaklaşık 3 haftadır bu monitörü kullanıyorum gayet memnun kaldım. Tavsiye edebilirim. Bu bütçe de çok iyidir kendisi Curved olması falan bayağı şahane.

Cevap için teşekkür ederim.

Aynı ürünü 1.5 yıldır kullanıyorum bir sorun yok ekranı kaliteli ve hoş bir ekran sorun varsa sorabilirsin.

Birkaç kişi çok fazla ışık sızması var, ghosting aşırı belli oluyor vs vs. gibi yorumlar görmüştüm. Gün içerisinde rekabet üzerine dayalı oyunları maksimum 1 belki 2 saat oynuyorum, onun haricinde Photoshop, birkaç diğer abode programı, ve hikaye temalı orta düzey grafikli oyunları oynuyorum. Sizce ghosting çok rahatsız eder mi?

Cevap için teşekkür ederim.

Birkaç kişi çok fazla ışık sızması var, ghosting aşırı belli oluyor vs vs. gibi yorumlar görmüştüm. Gün içerisinde rekabet üzerine dayalı oyunları maksimum 1 belki 2 saat oynuyorum, onun haricinde Photoshop, birkaç diğer abode programı, ve hikaye temalı orta düzey grafikli oyunları oynuyorum. Sizce ghosting çok rahatsız eder mi?

Ben hiçbirini yaşamadım. Ben de aynı sizin kadar rekabetçi oynuyorum. Hikaye tabanlı oyun oynarken hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Ben hiçbirini yaşamadım. Ben de aynı sizin kadar rekabetçi oynuyorum. Hikaye tabanlı oyun oynarken hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Ghosting olayı şu anda kullandığım monitörde de var zaten az da olsa. Test haricinde henüz fark edemedim. Teşekkürler cevaplar için herkese.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı