Samsung LC24FG73FQMXUF 23.5" alınır mı?

Konu başlığında belirtmiş olduğum monitörü N11 sitesinden, bir firmadan teşhir ürünü (Garantisi yok) 1350TL'ye sipariş ettim. 2-3 güne gelir herhalde.
Firma ile konuştum, dediklerine göre kutu içeriği tam ve sıkıntısız (Yoksa iade ederim).

Sizce bu monitör, garantisiz bu fiyata değer mi ?(Dot quantum, 8-Bit panel ve renk parlaklığı vb. yüzünden bu modeli seçtim. Yorumların çoğu olumlu ama birkaç tanesi kafamı kurcaladı)

Nisan ayında 1500TL civarı imiş, şu an 2400TL civarlarında.

Bende 1500 TL civarlarında aldım. Aldığınız üründe kozmetik veya teknik açıdan bir sorun yoksa şayet çok iyi bir monitör almışsınız diyebilirim. Fiyat değerlendirmesinde bir şey söylemek zor çünkü hali hazırda şu an piyasa da yok.

Düzenliyorum: Şu an Samsung Türkiye'de orijinal garantili şekilde 1800 TL'ye satılıyor.

Bende 1500 TL civarlarında aldım. Aldığınız üründe kozmetik veya teknik açıdan bir sorun yoksa şayet çok iyi bir monitör almışsınız diyebilirim. Fiyat değerlendirmesinde bir şey söylemek zor çünkü hali hazırda şu an piyasa da yok.

Garanti belgesi olmayınca arafta kaldım ama sordukça sordum (Sıkıntı yok tertemiz dediler. Ürün bilgilerinde sadece " Teşhir ve kutu hasarlı tertemiz yazıyordu".)

Monitörü araştırarak aldım, birçok monitöre göre paneli gayet iyi ama 5-6 kişi olumsuz yorum yapmıştı Google'da o na kafam takıldı.

Garanti belgesi olmayınca arafta kaldım ama sordukça sordum (Sıkıntı yok tertemiz dediler. Ürün bilgilerinde sadece " Teşhir ve kutu hasarlı tertemiz yazıyordu".)

Monitörü araştırarak aldım, birçok monitöre göre paneli gayet iyi ama 5-6 kişi olumsuz yorum yapmıştı Google'da o na kafam takıldı.
Bir önceki mesajımda düzenleme yaptım. Şu an Samsung Türkiye 1800 liraya satıyor. 500 lira "0" ve "garanti" için mantıklı olabilir. Bilginiz dahilinde olsun yine.

4K IPS Panel LG TV ile yan yana koyuyorum. Renk kalitesi olarak yani aratmaz. Paneli çok iyi. Kavisli kısmı öyle abartılı değil. Tavsiye ettiğim ve şahsen de kullandığım bir monitör. Aklınızda kalacak bir durum yok.

Şöyle bir durum var, fabrika çıkışı piksel ölüdür her monitör de olabilir bu. İade edersiniz yenisini gönderirler.

Bir önceki mesajımda düzenleme yaptım. Şu an Samsung Türkiye 1800 liraya satıyor. 500 lira "0" ve "garanti" için mantıklı olabilir. Bilginiz dahilinde olsun yine.

4K IPS Panel LG TV ile yan yana koyuyorum. Renk kalitesi olarak yani aratmaz. Paneli çok iyi. Kavisli kısmı öyle abartılı değil. Tavsiye ettiğim ve şahsen de kullandığım bir monitör. Aklınızda kalacak bir durum yok.

Şöyle bir durum var, fabrika çıkışı piksel ölüdür her monitör de olabilir bu. İade edersiniz yenisini gönderirler.

Samsung TR'nin müşteri temsilcisi ile konuştum, "stoklarda kalmadı, daha üretilmeyecek" dedi ("Bayi olarak bilmem ama şuan elimizde yok" dedi.

Satışta ürün gözüküyor.

Safa Bey, marketine geçmemişim :D teşekkür ederim.
Ürün aslında 23.5" değil mi? Neden 24" yazıyorlar (Hata payı gibi mi :D, birşey olmaz ne olacak diyorlar sanki...Tabi birşey olmaz ama yanıltıcı oluyor, sanki yeni varyasyonu çıkmış gibi).
Panelimi kastediyorlar.

Son düzenleme:
23.6" yaklaşık panel boyutu. 24" çerçeve dahil hali. Aslında yanıltıcı bir durum yok gibi. Arabalar ile haşır neşirseniz 1985 cc bir motor 2.0 olarak yazılır.
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Arabaları severim ama aksam olarak ilgimi çektikleri pek söylenemez.
Safa Bey, monitör gelince kısa bir değerlendirme yapıp görüşünüzü tekrardan alırım. Allah'a emanet olun iyi akşamlar.
@Safa-TR Bey, sipariş ettiğim ürünü garantiden dolayı sıkıntı yaşabileyeceğimi tekrardan düşünerek ürünü iptal etmek amacı ile talep açtım.

Samsung'un marketinden alacağım.
@Safa-TR Bey, Acer Nitro VG240YPbiip adlı monitörü sipariş ettim (Standı sabit ama 1400TL bazında İPS olması ilgimi çekti doğrusu. Başka monitörler de indirime girerse iptal edip değiştirebilirim).

Önerilere açığım.

Oynadığım oyunlar: For Honor, World Of Tanks, World Of Warships, PUBG LİTE-Mobile, Robocraft, Simpleplanes , Borderlands 2, Smite, azıcıkta League Of Legends (İleride grafik ağırlıklı oyunlar oynayacakmışım gibi geliyor. Çevirimiçi grafik ağırlıklı oyunları oynamayı daha çok seviyorum).

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı