Samsung LC24FG73FQMXUF alınır mı?

berbatine

Decapat
Efsane Cuma indirimleri ile MSI MAG241C satın almış ve ölü piksel sorunu yüzünden servis raporu ile değişim yapıp yeni monitörüme kavuşmuştum fakat yeni gelen monitörde ışık sızması ve birkaç ölü piksel var. Bu yüzden her ne kadar indirimle alsam da (1217) iade edip üstünü tamamlayıp Amazon.com.tr'den Samsung LC24FG73FQMXUF (C24FG73) almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar monitörün artılarını, eksilerini ve ölü piksel, ışık sızması, color banding gibi sorunlar yaşayıp yaşamadıklarını aktarırsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce iade ettim.Amazondan almıştım 2 tane ölü piksel çıktı. Ayrıca monitörün sağ ve sol alt köşelerinde yatay çizgi şeklinde pikseller daha belirgin ve gözüne çarpıyor.Ben çok memnun kalmadım.

Efsane Cuma indirimleri ile MSI MAG241C satın almış ve ölü piksel sorunu yüzünden servis raporu ile değişim yapıp yeni monitörüme kavuşmuştum fakat yeni gelen monitörde ışık sızması ve birkaç ölü piksel var. Bu yüzden her ne kadar indirimle alsam da (1217) iade edip üstünü tamamlayıp Amazon.com.tr'den Samsung LC24FG73FQMXUF (C24FG73) almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar monitörün artılarını, eksilerini ve ölü piksel, ışık sızması, color banding gibi sorunlar yaşayıp yaşamadıklarını aktarırsa çok sevinirim.
Ben kulanıyorum gayet memnunum.
Az önce iade ettim.Amazondan almıştım 2 tane ölü piksel çıktı. Ayrıca monitörün sağ ve sol alt köşelerinde yatay çizgi şeklinde pikseller daha belirgin ve gözüne çarpıyor.Ben çok memnun kalmadım.
Sizin üründe sıkıntı olduğundan dolayı olabilir. Kullanmış olduğum monitörde bir sıkıntı yok. Elektronik işi şans işi. En iyi markanın,en iyi ürününü alsanız dahi bu tarz sıkıntı ile karşılaşabilirsiniz.

Dolar yükseldi yine. İade etmeye korkuyorum. Bir de iade edip dört gözle Samsung'u beklerken yine berbat şansımla ölü piksel ve ışık sızmasına denk gelmekten korkuyorum.

Dolar yükseldi yine. İade etmeye korkuyorum. Bir de iade edip dört gözle Samsung'u beklerken yine berbat şansımla ölü piksel ve ışık sızmasına denk gelmekten korkuyorum.
Ölü piksel ile ışık sızması her monitörde karşısınıza çıkabilir. Samsung'lara has bir hastalık değildir.

Mağazadan alırken ışık sızması veya ölü piksel gözden kaçabilir. Malum çok aydınlık oluyor mağazalar. Bu durumda iade sürecinizde servis devreye girer ki bu da zaman kaybı demektir. Ben ettim, siz etmeyin.

İnternetten alın bence. Kargocu ile kutu açılımı yapın. Kırık yada gözle görülür bir çizik yok ise teslim alın ürünü. Sonra da evinizdce rahat rahat yapın testlerinizi. İçinize sinmez ise 14 gün içinde gönderin gitsin. Servis ile uğraşmaca yok..

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı