Samsung LC24RG50 Ghosting

pussaq

Megapat
Daha fazla  
Yaklaşık 20 gün önce Amazon'dan Samsung LC24RG50 model VA panel monitör aldım. Son bir haftadır ürünü uzun süre kullanma fırsatı buldum ve üründe Xbox üzerinden FIFA 20 oynarken oyuncu üzerindeki kırmızı imleçte fark edilebilir hatta rahatsız edecek düzeyde ghosting sorunu yaşıyorum. Örneğin forumda gezerken de mouse hızına bağlı olarak mouse sürüklerken veya yazılarda gözü yoran bir ghosting oluyor. Sizce de iade etmeme değecek bir Ghost'in var mı ve bu ghosting uzun vadede örneğin video veya film izlerken de fark edilebilir mi?

Bir de eski monitörüm 60 Hz'di ve eski monütörümde de UFO test yaptığımda farklı bir ghosting durumuna rastladım. Eski monitörde mouse imlecinde ghosting olmuyordu. Sizce hangisinin ghosting durumu daha kötü?

Bende sen böyle bir sorun var. Pes oynarken oyuncuların etrafında kırmızı bir hâle oluşuyor. Sinir bozucu.

Bende daha çok kırmızı imleçte gölgelenme oluyor tıpkı mouse ta oluşan ghosting gibi ve oyunu 144 FPS'te de oynamıyorum konsolda 60 FPS veya 30 FPS'te oynarken bu problem oluşuyor.

bendede var bu sorun. Baya kör edici etkisi var, tepki süresini en yükseğe çekincede ters ghosting oluyor ve bütün renkler ghosting olmaya başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…