Samsung LC24RG50FQMXUF 24 144Hz 4ms (Display+HDMI) FULL HD FreeSync CURVED GAMİNG MONİTÖR (Siyah) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.google.com.tr
Merhaba. Uygun fiyatlı 1500₺'yi geçmeyecek monitör arıyorum. Bu monitörün görünüşü çok hoşuma gitti fakat 4ms olması ve Curved olması bize dezavantaj yaratır mı? Şu an 60Hz kullanıyorum. Bazı yorumlarda Curved modellerde ışık sızması vs olduğu söyleniyor kafamı karıştırdı biraz.
Bende 60 Hz versiyonu var. FPS oyunlarında çok iyi Curved, ama neredeyse aynı paraya 1ms monitörler var. Arkadaşım GTX 1060 ile aşağıdaki monitörü kullanıyor, çok memnun.
Aynı monitörü kullanıyorum. Kötü bir tarafını görmedim. Renkleri gayet güzel. Çerçeveleri kalın değil. Curved bir monitör ama sanki Curved olayı 27 " ve üzerinde iyi oluyor. Kötü demiyorum ama ekran kısmen küçük olduğu için tam anlamıyla Curved deneyimi vermiyor.
Aynı monitörü kullanıyorum. Kötü bir tarafını görmedim. Renkleri gayet güzel. Çerçeveleri kalın değil. Curved bir monitör ama sanki Curved olayı 27 " ve üzerinde iyi oluyor. Kötü demiyorum ama ekran kısmen küçük olduğu için tam anlamıyla Curved deneyimi vermiyor.