Samsung LC24RG50FQMXUF alınır mı?

Merhaba çok uygun bir fiyata 144 Hz kavisli bir monitör buldum. Sizce alınır mı?
1800 TL verebileceğim en yüksek fiyat. Başka önerilere açığım.

Bir sorum var son olarak. Teşhir ürün ve ölü piksel ürün olarak ayrılıyormuş. Ben bunu aldığımda ölü piksel çıkmaz değil mi? Benim almak istediğim teşhir ürün olan.

Kullanan bir arkadaşım var, @EnesCG.

Monitör gayet güzel, renkleri ve parlaklığından memnunum. Fakat aldıktan uzun bir süre sonra ekranda bozulmalar oldu. Arkadaşımda da benzer bir modelde olmuştu. Garantiye gönderdi ve ekranı değişti. Onun dışında sağa sola oynamıyor, hareket etmiyor. Teşhirmiş bir de, almanızı önermem.

Monitör gayet güzel, renkleri ve parlaklığından memnunum. Fakat aldıktan uzun bir süre sonra ekranda bozulmalar oldu. Arkadaşımda da benzer bir modelde olmuştu. Garantiye gönderdi ve ekranı değişti. Onun dışında sağa sola oynamıyor, hareket etmiyor. Teşhirmiş bir de, almanızı önermem.

Şu anda kullandığım monitör 15 yıllık bir kare monitör. Kışın bu monitörü soba niyetine kullanıyorum. Elinizdeki monitörde ısınma gibi bir sorun var mıdır peki. Bir de önerebileceğiniz monitör var mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı