adnanaral Hectopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 178 29 Mart 2021 #1 Arkadaşlar elimde Samsung 144 Hz 4ms oyuncu monitörü var ve yakın zamanda Xbox Series S almak istiyorum. Acaba bu monitör ile 120 Hz alabiliyor muyum? Çünkü internette dolaşırken bazı monitörler uyumlu değilmiş diye gördüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 24” CRG5 4 ms 144 Hz Full HD HDMI Freesync Kavisli Gaming Monitör | Samsung Destek TR 24” CRG5 4 ms 144 Hz Full HD HDMI Freesync Kavisli Gaming Monitör. Çözümler ve İpuçları, İndirme Kılavuzu, Bize Ulaşın. Samsung Destek TR www.samsung.com
Arkadaşlar elimde Samsung 144 Hz 4ms oyuncu monitörü var ve yakın zamanda Xbox Series S almak istiyorum. Acaba bu monitör ile 120 Hz alabiliyor muyum? Çünkü internette dolaşırken bazı monitörler uyumlu değilmiş diye gördüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 24” CRG5 4 ms 144 Hz Full HD HDMI Freesync Kavisli Gaming Monitör | Samsung Destek TR 24” CRG5 4 ms 144 Hz Full HD HDMI Freesync Kavisli Gaming Monitör. Çözümler ve İpuçları, İndirme Kılavuzu, Bize Ulaşın. Samsung Destek TR www.samsung.com