Samsung LC27FG73FQMXUF vs LC27JG54QQMXUF vs AOC C32G1

3lackbess

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Merhaba, aşağıda belirttiğim 3 ürün arasında kaldım. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Kullanım amacı olarak, normal bir ev kullanıcısıyım. özel bir iş için kullanmayı düşünmüyorum.
32" olan monitör beni boyutundan dolayı merakımı cezbetti açıkçası, diğer monitörlerden birinde QLED, diğerinde QHD özelliği bulunuyor. İlgilenen, destek olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet oynuyorum, FPS ve MOBA hemen hemen her çeşit oyunlar oynuyorum ama çok ileri seviye bir oyuncu olduğum söylenemez.
Arkadaşlar yarın bir seçim yapmam gerek, lütfen yardım edin.. Benim şuan 32" alasım var ama acaba fazla mı büyük olur diye düşündüm. Öte yandan QLED ve QHD teknolojileri de çok ilgimi çekti ama bu üç monitörden hangisini seçsem daha iyi olur karar veremedim.

32" olan modelin benim açımdan en büyük artısı boyut olarak daha büyük olması. Bu yüzden verdiği görüntünün daha sürükleyici ve içine çeken bir görüntü olduğunu düşünüyorum.

QHD model seçmemdeki sebep 27" ve üzeri 2k öneriliyor bu sebeple bu monitörü listeme ekledim.

Son olarak QLED modeli ise ekran panelini çok sevdiğim için listeme aldım, QLED teknolojisini çok seviyorum ama çerçevesi ve tasarımı diğerlerine kıyasla hoşuma gitmedi.

Sizin önerilerinizi bekliyorum, yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim tekrardan.

Son düzenleme:
Evet oynuyorum, FPS ve MOBA hemen hemen her çeşit oyunlar oynuyorum ama çok ileri seviye bir oyuncu olduğum söylenemez.
Arkadaşlar yarın bir seçim yapmam gerek, lütfen yardım edin.. Benim şuan 32" alasım var ama acaba fazla mı büyük olur diye düşündüm. Öte yandan QLED ve QHD teknolojileri de çok ilgimi çekti ama bu üç monitörden hangisini seçsem daha iyi olur karar veremedim.

32" olan modelin benim açımdan en büyük artısı boyut olarak daha büyük olması. Bu yüzden verdiği görüntünün daha sürükleyici ve içine çeken bir görüntü olduğunu düşünüyorum.

QHD model seçmemdeki sebep 27" ve üzeri 2k öneriliyor bu sebeple bu monitörü listeme ekledim.

Son olarak QLED modeli ise ekran panelini çok sevdiğim için listeme aldım, QLED teknolojisini çok seviyorum ama çerçevesi ve tasarımı diğerlerine kıyasla hoşuma gitmedi.

Sizin önerilerinizi bekliyorum, yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim tekrardan.
Ben de gözüme Samsung' un 2K 144Hz monitörünü kestirdim. Uygun bir zamanda almayı düşünüyorum.

2K monitörü ben de düşündüm ama diğer seçenekler de iyi olduğundan foruma bi danışmak istedim. QLED ve 32" seçenklerinin de iyi olduğunu düşünüyorum . Ama bu üçü arasında tam olarak bir tercih yapamadım.

Oyun oynuyor musun?

Samsung'u al 2k olan değil öbürünü bende ondan almayı düşünüyorum .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı