Elandeer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 2.146 Çözümler 9 19 Kasım 2020 #1 Başlıkta da görüldüğü gibi. FreeSync 2 desteği var ancak G-Sync açılabilir mi? Şu an kullandığım monitörde de FreeSync olmasına rağmen G-Sync açabiliyorum ancak; her monitör için olmuyor diye okumuştum.
Başlıkta da görüldüğü gibi. FreeSync 2 desteği var ancak G-Sync açılabilir mi? Şu an kullandığım monitörde de FreeSync olmasına rağmen G-Sync açabiliyorum ancak; her monitör için olmuyor diye okumuştum.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 19 Kasım 2020 #2 Yok. Conpatible da değil, yani açamama ihtimaliniz de var. Eğer G-Sync istiyor iseniz bu civarlarda olan "G-Sync Compatible" olan Acer XV272UP öneririm. Ama HDR sürümü daha düşük.
Yok. Conpatible da değil, yani açamama ihtimaliniz de var. Eğer G-Sync istiyor iseniz bu civarlarda olan "G-Sync Compatible" olan Acer XV272UP öneririm. Ama HDR sürümü daha düşük.
Elandeer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 2.146 Çözümler 9 20 Kasım 2020 #3 SkyRose dedi: Yok. Conpatible da değil, yani açamama ihtimaliniz de var. Eğer G-Sync istiyor iseniz bu civarlarda olan "G-Sync Compatible" olan Acer XV272UP öneririm. Ama HDR sürümü daha düşük. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. QLED çok kaliteli diye heveslenmiştim. Dediğiniz monitöre bakacağım.
SkyRose dedi: Yok. Conpatible da değil, yani açamama ihtimaliniz de var. Eğer G-Sync istiyor iseniz bu civarlarda olan "G-Sync Compatible" olan Acer XV272UP öneririm. Ama HDR sürümü daha düşük. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. QLED çok kaliteli diye heveslenmiştim. Dediğiniz monitöre bakacağım.