Samsung LC27HG70QQMXUf 2K mı 1080P mi?

Gökhan Şenak

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, N11'den teşhir ürün satın aldım satın aldığım ürün bu Samsung LC27HG70QQMXUf.
Bana gelen ürün ise bilgisayarımın modelini gösterdiği kadarı ile C27FG7X.
Çözünürlük kısmında 1920.1080 önerilen yazıyor. 2K'ya çekemedim bir türlü ben bir yerde bir hata mı yaptım satıcı ile görüştüm bu monitörün modelleri bir birlerine çok benziyor hata yapmış olabiliriz diyor. Anlayan bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.
Bağlantı kablosu DisplayPort kullanıyorum. HDM ile de denedim gene aynı görünüyor.

Başlıkta belirttiğiniz monitörü kullanıyorum, 2K. Bilgisayarım ise C27HG7x olarak gösteriyor.

Şu monitörlerden birini göndermişler(C27FG7X):

Son düzenleme:
Monitörünüz 2K. Windows üzerinden mi yükseltmeye çalışıyorsunuz? Ekran kartının kendi menüsünden yükseltmeyi deneyiniz. Eğer yapamazsanız satıcı ile iletişime geçin. İade edin.

Belirttiğiniz monitörü kullanmaktayım hocam. 1440P yani 2K bir monitör 👍🏼 fakat bende de C27HG7X olarak gözüküyor. Sizde C27FG7X yazması içime kuşku düşürmesi değil açıkçası. Acaba size 1080P olan modelini mi gönderdiler yanlışlıkla ya da isteyerek?

Monitörün menü kısmındaki modelini arattığım zaman 1080P modeli çıkıyor. Yarın kargo ile geri iade yapacağım satıcı modeller bir birlerine çok benzediği için karışıklık olmuş olabilir diyor umarım sorunsuz sipariş verdiğim ürüne kavuşurum. Yıllar sonra hayalim deki monitörü tam aldım dedim sevinçle eve koştum resmen saçmalıklar yüzümde patladı...
Monitörünüz 2K. Windows üzerinden mi yükseltmeye çalışıyorsunuz? Ekran kartının kendi menüsünden yükseltmeyi deneyiniz. Eğer yapamazsanız satıcı ile iletişime geçin. İade edin.
Denedim hocam oradan da 1080P gözüküyor

Son düzenleme:
Monitörün menü kısmındaki modelini arattığım zaman 1080P modeli çıkıyor. Yarın kargo ile geri iade yapacağım satıcı modeller bir birlerine çok benzediği için karışıklık olmuş olabilir diyor umarım sorunsuz sipariş verdiğim ürüne kavuşurum. Yıllar sonra hayalim deki monitörü tam aldım dedim sevinçle eve koştum resmen saçmalıklar yüzümde patladı...

Denedim hocam oradan da 1080P gözüküyor
Hocam satıcı haklı ürünler birbirinin kopyası zaten aralarında galiba arka paneldeki aydınlatma reaktör benzeri yapı var ona da dikkat etmemiş olabilirler. Fakat görüşüm şu yönde bizler nasıl ki ürün alırken seri numarası, modeli, diğer seleflerine kıyasla arasındaki farkları falan ölçüp biçip taratıp alıyorsak ve aldığımız ürün hakkında bilgi sahibi oluyorsak satıcı da aynı titizliği göstermeli, ürün hakkında tam donanımlı olması gerekiyor.. Umarım en kısa sürede monitörünüze kavuşursunuz, çok güzel bir tercih yapmışsınız gerçekten on numara beş yıldız monitör 👍🏼

evet hocam 1080P monitörünün bile görüntü kalitesi çok güzel 2K versiyonunu düşünemiyorum bile inşallah sorunsuz gelir de bir bakarım
Arkadaşlar satıcının elinde başlıkta belirttiğim monitör den kalmadığı için mağduriyeti gidermek adına başka üst model dedikleri bir monitörü gönderiyorlar sizce almalımıyım ?
Samsung LU28H750UQMXUF 28" 1ms 4K FreeSync Oyuncu Monitörü

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı