Samsung LC27HG70QQMXUF QLED indirimi

Hayırlı olsun, şu an Hepsiburada satıyor 2.767TL, daha aşağıya bulabileceğimi de düşeceğini de sanmıyorum. Alınır bir fiyat gibi duruyor.
@Darksandor Monitörün kurulumunu kendin mi yaptın? Samsung servisinin gelip kurması mı gerekiyor? 4K LG TV almıştım, LG gelip kurmuştu. Aksi taktirde garantisi gidiyordu, durum nedir?
Bende konuyu hortlatacağım ama siz kurabiliyorsunuz bu ürünlerde garanti dışında kalmaz. Bu arada ürünü aldınız mı memnunmusunuz ?

Hayırlı olsun, şu an Hepsiburada satıyor 2.767TL, daha aşağıya bulabileceğimi de düşeceğini de sanmıyorum. Alınır bir fiyat gibi duruyor.
@Darksandor Monitörün kurulumunu kendin mi yaptın? Samsung servisinin gelip kurması mı gerekiyor? 4K LG TV almıştım, LG gelip kurmuştu. Aksi taktirde garantisi gidiyordu, durum nedir?
Öncelikle bu yorumunu beğenip neden cevap yazmadım bilmiyorum bi arkadaş yorum yapmış öyle bildirim geldi gördüm kusura bakma. Monitör kurulumu çok basit hocam kimse gelip kurmuyor :D

Bende konuyu hortlatacağım ama siz kurabiliyorsunuz bu ürünlerde garanti dışında kalmaz. Bu arada ürünü aldınız mı memnunmusunuz ?
Aldım kullanıyorum, ayakları hariç gayet güzel, ayakları çok yer kaplıyor..

Öncelikle bu yorumunu beğenip neden cevap yazmadım bilmiyorum bi arkadaş yorum yapmış öyle bildirim geldi gördüm kusura bakma. Monitör kurulumu çok basit hocam kimse gelip kurmuyor :D

Beğenince olumlu yorumladım, cevap vermene bile gerek kalmadı aslında şu an verdiğin cevabın aynısını anladım beğendiğinde 😊 Yazdığıma katılmıyor olsaydın beğenmez cevap yazardın diye düşündüm :) Belki sende bu yüzden cevap yazmamışsındır 🙃

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı