Samsung Level U vs Beats EP

kubilayyavuZ

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, bu aralar kulaklık almayı düşünüyorum ama iki kulaklık arasında kaldım. Baska onerililere de acıgım (guzel Bass vermesi gerek). Ben spor yaparken aynı zamanda dinlemeyi seviyorum yani kulagımdan kolaylıkla dusmeyecek. Yardımcı olursanız sevinirim. Tesekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Daha önce Beats EP kullanmış birisi olarak Beats EP kulaklığın çok harika ses ve bas kalitesi olduğunu söylemem gerekiyor. Kulaktan düşmeyen yapısı ve rahatlığı, terletmemesi ve kalitesiyle gerçekten harika bir kulaklık. Samsung Level U hakkında pek bilgim yok ama ben düşünmeden Beats EP alırdım.
Daha önce Beats EP kullanmış birisi olarak Beats EP kulaklığın çok harika ses ve bas kalitesi olduğunu söylemem gerekiyor. Kulaktan düşmeyen yapısı ve rahatlığı, terletmemesi ve kalitesiyle gerçekten harika bir kulaklık. Samsung Level U hakkında pek bilgim yok ama ben düşünmeden Beats EP alırdım.

Çözüm
tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…