Samsung & LG TV önerisi

cLaww

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Veritabanı Programcılığı
TV arayışı içerisindeyiz şu sıralar, ortalama fiyatları biliyorum az çok. Şu anda 49” TV kullanıyoruz, biraz daha büyük olmasını ve Smart özelliklerini sorunsuz kullanabileceğimiz bir TV bakıyorum. Samsung ve LG de sanırım bu konuda iki usta marka ama hangi model daha iyidir hangi özellikleri daha iyidir çok aşina olmadığım konular. Önerilerinizi bekliyorum, bütçe vermiycem ama ortalama fiyatlar üzerinden önerirseniz iyi olur. Not: Akıllı kumandası ve Netflix olursa sevinirim. akıllı kumandadan kastım TV'ye doğrulttuğunuzda mouse çıkıyor olması ve 65” ve üzeri olursa iyi olur.

Maksimum bütçe nedir? Bilmeden en iyi özellikteki televizyonu maalesef öneremeyeceğim.

Maksimum bütçe nedir? Bilmeden en iyi özellikteki televizyonu maalesef öneremeyeceğim.

Net bir rakam belirtemiyorum ne yazık ki, detaylı fiyat bilgisi veremiyorum bütçem şu derim daha fazlası da çıkabilir daha azı da. Ama tahminlerimce en ölü 50 olabilir.

Peki ya philips’in ambilight tv’si hakkında düşünceniz nedir hocam? Nasıl bir tv, alınabilir mi?

Pek Smart TV değil. Hiç beğenmiyorum şahsen Philips'in özelliklerini.

TCL, ekran açısından gayet iyi özellikleri sunuyor. Konsol veya bilgisayar bağlanacaksa AMD FreeSync Premium, 144Hz veya 240Hz olması lazım tazeleme hızı, GoogleTV olması daha ön plana sürüklüyor.

Sanırım üstte attığım linkte sadece İzmir'e teslimat yapılıyor.
Orijinal Trendyol satıcılı, gayet güvenilir.

75inç büyük gelirse 65inç 52.999TL

Pek Smart TV değil. Hiç beğenmiyorum şahsen Philips'in özelliklerini.

TCL, ekran açısından gayet iyi özellikleri sunuyor. Konsol veya bilgisayar bağlanacaksa AMD FreeSync Premium, 144Hz veya 240Hz olması lazım tazeleme hızı, GoogleTV olması daha ön plana sürüklüyor.

Sanırım üstte attığım linkte sadece İzmir'e teslimat yapılıyor.
Orijinal Trendyol satıcılı, gayet güvenilir.

75inç büyük gelirse 65inç 52.999TL
Mesela Lg’nin WebOS’i mi yoksa TCL’in GoogleTV’si mi daha iyi? Philips’te de sanırım GoogleTV var. Marka konusunda cidden kararsız kaldım belki 50’nin de altına düşebiliriz bilgim yok. Peki 50’nin altlarında önerileriniz nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı