Asus VG245H modelini alsam sorun çıkar mı? Hem 2xHDMI çıkışı olması ile bilgisayar monitörü ve televizyon olarak kullanabilirim. Ayrıca tasarımı da çok hoşuma gitti.
Peki bir sorum olacak. Samsung S24F350FH model monitörde ses çıkışı yok. Bilgisayarımı HDMI portu ile bağladıktan sonra geriye sadece VGA portu kalıyor. VGA HDMI dönüştürücüm ile uydu alıcısını bağladıktan sonra sesi almak için bir ses çıkışım olmayacağı için ses alamayacağım sanırım. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Uydu alıcısını HDMI dan bağlasam bile monitörde hoparlör olmadığı için yine ses alamayacağım.
Güncelleme: En iyisi bu monitörü televizyon yapma işinden vazgeçeyim. Zaten çok izleyen biri değilim eğer izlemek istersem internet üzerinden izleyebilirim.
Uydu alıcısını HDMI ile bağlayacaksınız. Hoparlörleri de uydu alıcısına.
Eğer benim son önerdiğim BenQ monitörü alırsanız uydu alıcısını HDMI ile monitöre bağlarsınız. Hoparlörleri de dışarı ses veren 3.5 mm porta.
Bu monitörde ses çıkışı da varmış. Kavisli oluşundan mıdır bilmiyorum ama gözüme de güzel gözüktü. Sanırım aradığım monitörü buldum Bu arada size de bütün sorularıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. İyi akşamlar
Bu arada TV yapma işinden tamamen vazgeçtim. Sadece bilgisayarda kullanacağım monitörü. Bu yüzden Samsung monitörü sevsem de standını beğenmediğim için içimden hiç almak gelmiyor
Stand yüzünden monitör mü alınmaz? Standı gayet iyi. Monitörün ekranına bakacaksın, altına değil. Kendini bu yüzden bu panelden mahrum bırakma.
O senin linkini verdiğin BenQ monitörün paneli de aynı şekilde TN. Tavsiye etmem.