Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2018 #1 2. el bütçeme uygun bu monitörü buldum, almayı düşünüyorum. 370TL ücret vereceğim yanında da HDMI kablosunu verecekmiş. Monitör iyi midir? Çok beklentim yok. Renkler iyi olsun yeter. Oyun olarak sadece CS:GO oynuyorum diyebilirim.
2. el bütçeme uygun bu monitörü buldum, almayı düşünüyorum. 370TL ücret vereceğim yanında da HDMI kablosunu verecekmiş. Monitör iyi midir? Çok beklentim yok. Renkler iyi olsun yeter. Oyun olarak sadece CS:GO oynuyorum diyebilirim.
Maximen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.215 Çözümler 7 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2018 #2 Ürün temizse alınabilir ama ben üstüne biraz para ekleyip sıfır bir ürün almayı tercih ederdim. Acer K222HQLBD 21.5" 5ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör Fiyatı ViewSonic VA2419-SH 24" 5ms (VGA+HDMI) Full HD IPS Monitör Fiyatı
Ürün temizse alınabilir ama ben üstüne biraz para ekleyip sıfır bir ürün almayı tercih ederdim. Acer K222HQLBD 21.5" 5ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör Fiyatı ViewSonic VA2419-SH 24" 5ms (VGA+HDMI) Full HD IPS Monitör Fiyatı