Samsung LS24F350 vs Acer SA230bid vs ViewSonic VA2419-SH

Abimin tez ödevi için Laptop'a bağlayıp kullanacağı bir monitör arıyorum. 500 TL 700 TL arası olursa iyi olur. 21.5" ile 23" 24" arası fiyat farkları 100 TL ile 200 TL civarı olunca daha büyük ekran olsun istedim. Çünkü aynı zamanda film vs şeylerde de kullanmak istiyor.

IPS daha iyi olur diye bunları seçtim. Gözü de az yorması çok önemli tabii. Samsung'un PLS ekran ne kadar iyidir sizce?

Son düzenleme:
Dikkat edin bu modellerde VRR (FreeSync - GSync) bulunmuyor. Belirttiğiniz amaçlar için IPS en doğru seçim olur doğru tercih etmişsiniz.

Viewsonic ve Acer modelleri aynı kalibrede. Bu üçü arasından tercih yapacaksanız Viewsonic VA2419-H modelini alın bence, piyasada hakkında iyi yönde birçok kullanıcı yorumu ve inceleme var.

Ek olarak şu modele de bir göz gezdirin, yukarıdaki modellere artı olarak VRR ve 75Hz tazeleme hızı sunuyor. Bütçenizi biraz esnetmeniz gerekecek ama dediğim gibi daha üstün bir model.

Dikkat edin bu modellerde VRR (FreeSync - GSync) bulunmuyor. Belirttiğiniz amaçlar için IPS en doğru seçim olur doğru tercih etmişsiniz.

Viewsonic ve Acer modelleri aynı kalibrede. Bu üçü arasından tercih yapacaksanız Viewsonic VA2419-H modelini alın bence, piyasada hakkında iyi yönde birçok kullanıcı yorumu ve inceleme var.

Ek olarak şu modele de bir göz gezdirin, yukarıdaki modellere artı olarak VRR ve 75Hz tazeleme hızı sunuyor. Bütçenizi biraz esnetmeniz gerekecek ama dediğim gibi daha üstün bir model.

Teşekkürler. Haklısınız hocam. O modelde sonradan gözümde çarpmıştı. Şu an fiyatında da indirim olmuş. Belki gerçek 1 MS vermiyor ama en azından 75 hz ve Freesync var. Şimdilik olmasa bile belki ileride işimize yarayabilir. Belki ben alır AMD kartımla kullanırım diye ileriye dönük olarak düşünmek ve biraz daha vermek mantıklı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı