Samsung LS24F350FHMXUF vs ViewSonic VX2476-Smhd

Hangi Monitörü tercih edersiniz ?

• Oy verenlerin toplamı
    2

nsbd

Kilopat
PC için monitör bakıyorum. Uzun zamandır seçimimi VIEWSONIC 24" VX2476-Smhd 4 ms Full HD LED IPS yapmıştım. Ama tekrardan şöyle bir göz atınca SAMSUNG 23.5" LS24F350FHMXUF GAMING FREESYNC 4 MS/72 Hz PLS ile karşılaştım.

Benim için 4ms yeterli (Dota 2, Europa Universalis IV, Dark Souls gibi oyunlar oynarım iddialı oyuncu falanda değilimdir) SAMSUNG da ki Freesync de benim için önemli değil. Ryzen 1600x ve GTX 1060 6GB olan bir bilgisayar topluyorum.

Asıl öğrenmek istediğim renk kalitesi, dolgunluğu olarak hangisini tavsiye edersiniz? View'de 80m:1 dinamik kontrast var. SAMSUNG da her monitörde ki gibi mega yazılıp geçilmiş ve buna rağmen PLS'ler IPS'lerin SAMSUNG tarafından biraz daha geliştirilmiş hali deniyor özelliklerine de baktım %15 falan köşelerden daha parlak vs. gibi artı özellikleri var ama yinede emin olamıyor. İnsan SAMSUNG hem daha ucuz buna karşın anlatılanlar daha iyi olduğu yönde, siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…