wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 31 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar merhaba aşağıda bıraktığım monitör sizce alınır mı? Başka monitör önerisi istemiyorum, sadece alınıp alınmayacağını merak ediyorum. 1 ms GtG bu arada. Monitör
Arkadaşlar merhaba aşağıda bıraktığım monitör sizce alınır mı? Başka monitör önerisi istemiyorum, sadece alınıp alınmayacağını merak ediyorum. 1 ms GtG bu arada. Monitör
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.796 Çözümler 9 Yer Silicon Valley 31 Ağustos 2021 #3 wus dedi: Arkadaşlar merhaba aşağıda bıraktığım monitör sizce alınır mı? Başka monitör önerisi istemiyorum, sadece alınıp alınmayacağını merak ediyorum. 1 ms GtG bu arada. Monitör Genişletmek için tıkla... Fiyatına bağlı TN panel olduğu için 800 Max 900'e alınır.
wus dedi: Arkadaşlar merhaba aşağıda bıraktığım monitör sizce alınır mı? Başka monitör önerisi istemiyorum, sadece alınıp alınmayacağını merak ediyorum. 1 ms GtG bu arada. Monitör Genişletmek için tıkla... Fiyatına bağlı TN panel olduğu için 800 Max 900'e alınır.
E Enesuyan42 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 1.187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #4 wus dedi: Arkadaşlar merhaba aşağıda bıraktığım monitör sizce alınır mı? Başka monitör önerisi istemiyorum, sadece alınıp alınmayacağını merak ediyorum. 1 ms GtG bu arada. Monitör Genişletmek için tıkla... Fiyat nedir?
wus dedi: Arkadaşlar merhaba aşağıda bıraktığım monitör sizce alınır mı? Başka monitör önerisi istemiyorum, sadece alınıp alınmayacağını merak ediyorum. 1 ms GtG bu arada. Monitör Genişletmek için tıkla... Fiyat nedir?
wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 31 Ağustos 2021 #5 Tamam arkadaşlar vazgeçtim. Pek ısınamadım.