Samsung LS25HG50FQMXUF vs LC24FG73FQMXUF

Hayır. Panel tipi farklı. Kavisli olan SVA panel, kavisli olmayanı TN panel. SVA panel daha kaliteli görüntü ve renk derinliği anlamında. Quantum Dot teknolojisini de kullanıyor bu kavisli olan. Doğru monitörü aldınız. Öneririm de o modeli.

Hocam onu iptal ettim ya ben 1469'a Vatan'dan digerini aldim. O monitorde 1 MS GtG olarak degil MPRT olarak verilmis. Hem arada 250 lira fark vardi, butceyide zorlayarak almistim. Isimi gorur fazla abartmaya gerek yok oyun icin diye dusunurekten vazgectim.

MPRT direkt olarak Motion Blur ile alakalı. Bence GtG tepki süresinden daha önemli. Neyse sorun değil, hayırlı olsun.

Valla aslinda iptal etmeyecektim ama 250 lira fark olunca mecbur etmek zorunda kaldim. Butcemi cok zorluyor cunku bu fiyatlari.
Hocam bu MPRT ekran olunca hızlı olmuyor mu aklıma takıldı şimdi?

Son düzenleme:
CFG73 modeli Quantum Dot Teknolojili Gerçek 8 Bit SVA Kavisli Panel Kullanıyor, SHG50 ise Standart TN 6 bit+FRC panel kullanıyor. Renk derinliği sizin için önemli ise CFG73 modeli doğru bir tercihdir. Bunun dışında TN panel renk derinliği açısından günümüzde yetersiz kalıyor.

Benim icin FPS oyunlarinda performansi önemli. Renk pek onemli degil acikcasi.

Salt FPS oyunları için kalabilir. Problem yok. Diğerinde bütçeyi zorlayacakmışsınız zaten. Hiç uğraşmayın.

Aklim kalmadi degil ileride zaten tekrar monitoru degistirecegim. Yeni ekran karti aldigimda 2K ya geçeceğim artik o zaman alirim. Tesekkur ederim hersey icin.
Salt FPS oyunları için kalabilir. Problem yok. Diğerinde bütçeyi zorlayacakmışsınız zaten. Hiç uğraşmayın.

Hocam kavisli olanı aynı fiyata buldum, ne yapayım sizce?

FPS icin tercihiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…