Hakanboran Femtopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #1 Oyun oynarken monitörde sürekli dalgalanma oluyor. V-Sync açtıgım zaman gidiyor ama R6, CS gibi oyunlarda V-Sync açmak istemiyorum. Ne yapmam gerek? Lütfen bir çözüm bulun. Ürünü Mediamark'tan aldım. Geri götürsem garantiye girer mi?
Oyun oynarken monitörde sürekli dalgalanma oluyor. V-Sync açtıgım zaman gidiyor ama R6, CS gibi oyunlarda V-Sync açmak istemiyorum. Ne yapmam gerek? Lütfen bir çözüm bulun. Ürünü Mediamark'tan aldım. Geri götürsem garantiye girer mi?
emreozer22 Hectopat Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #2 Kablo değiştirmeyi denedin mi. Birde bilgisayarda ve ya oyun ayarlarında herzti yükseltmeyi falan dene istersen
Kablo değiştirmeyi denedin mi. Birde bilgisayarda ve ya oyun ayarlarında herzti yükseltmeyi falan dene istersen
Hakanboran Femtopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #3 monitor 75hz zaten daha fazla olmuyo kablo değiştirmeyi denemedim vsync actıgım zaman gittiği için yazılımsal bir sorun olabilir mi ?
monitor 75hz zaten daha fazla olmuyo kablo değiştirmeyi denemedim vsync actıgım zaman gittiği için yazılımsal bir sorun olabilir mi ?