Samsung LS27R350FHMXUF monitör ayarları

Makaleler
13
Bu monitörü kullanıyorum, tam çerçeveyi kapatmıyor böyle yani kenarlar hafif siyahlıklar var. Samsung magich Bright'da açamıyorum niyeyse kapalı gözüküyor. Yazılar çok keskin değil ayarını yapmayı bilen var mı? Ya da Driver falan mı kurmam lazım. Driver geldi ama CD-ROM yok kasamda kuramadım.

Hocam oyunda mı oluyor bu problem yoksa ana ekranda falan mı? Ve çözünürlüğü monitöre göre ayarladınız değil mi? Ayrıca en boy oranı 16:9 olucak onu da yapın.

Hocam oyunda mı oluyor bu problem yoksa ana ekranda falan mı? Ve çözünürlüğü monitöre göre ayarladınız değil mi? Ayrıca en boy oranı 16:9 olucak onu da yapın.
Ana ekran da da hocam. Çözünürlüğü masa üstü 4K yaptım. Sonra 1080p yaptım geri görüntü zoom olmuş şeklinde oluyor düzeltemedim.
En boy oranı nasıl ayarlıyoruz bulamadım. Win 10 cahiliyim biraz.

Hocam monitör 1080P nasıl 4K yapabildiniz şaşkınım . Monitör menüsünde tam ekran tarzı bir şey yoksa bir de Driver indirin GTX ise driverınız onunla ilgili bir konu açmıştım bekleyin. Linki bırakacağım belki o işe yarar. Link değil de direk olayı yazayım .
NVIDIA denetim masasını aç sonra oradan masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla yerine gel sonrasında ise oradan ölçeklendirme modunu tam ekran yapın.

Hocam görüntü ayarlarında masaüstü çözünürlüğü 4K yapma seçeneği varsa. PUBG Mobile için yaptım çünkü. 720p çıkıyordu sadece. 4K yapınca gameloop'ta 1920x1080 seçeneği açıldı.

Şimdi geri 1080p yaptığımda zoomlu oluyor ekran valla bende anlamadım. İşyerineyim şimdi akşam 11 de evde olurum.
Monitörün driver cd si varda kuramam ki cd rom yok.

NVIDIA denetim masasını aç sonra oradan masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla yerine gel sonrasında ise oradan ölçeklendirme modunu tam ekran yapın.

Aynı şey onda da geçerli olmalı ama AMD driver hiç kullanmadım açıkçası büyük ihtimalle bu tarz bir kısım vardır orada da. Ona bir bakın.
Tamam hocam teşekkürler.
Bu arada 10 yıldır 18.5 720p monitör kullanıyordum. Devrim gibi oldu.
4K HDR videoları bir açıyorum üff ne film izlenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…